GIRL MUSTHAVE

Musthave: super gave coat van Replay

6 oktober 2016

EEN ECHTE EYECATCHER DEZE JAS

Soms zie je een kledingstuk en denk je gelijk WOW; verliefd! Dat had ik bij deze jas van Replay&Sons. Echt alles klopt voor mij. De kleur en wollige uitstraling van de stof, één keer WOW. Het uitlopende model met de perfecte lengte, twee keer WOW. De hippe patches in leuke afbeelding en kleuren, drie keer WOW. Echt, wat is deze jas gaaf.

Het allermooist lijkt deze jas mij op een gave jeans met een paar hippe boots eronder. Ik denk dat echt iedereen omkijkt naar het meisje dat deze jas draagt. Je zult je dochter makkelijk in de menigte herkennen in dit opvallende exemplaar.

Wij zijn heel benieuwd, vind jij deze jas ook zo hot? Je shopt hem hier.

 

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply