GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

TOPITM SPRING/SUMMER 2018

14 februari 2018

TIME FOR SHOPPING…

Vandaag is het zover…  het hippe TOPitm ligt vanaf 9.00 uur in de winkels en is online te shoppen! Een collectie waar wij shopaholieks altijd erg naar uit zien. Want TOPitm is altijd net even anders qua stijl, kleur en print en maakt het daardoor heel uniek. En de stoffen dragen uiterst comfortabel waardoor het favoriet is bij onze dochter. Kijken jullie mee naar deze eerste levering?

Voor de winkels dadelijk open gaan, geven we jullie alvast een overzicht van wat je vandaag o.a. van TOPitm kunt verwachten! En zodat je goed voorbereid kunt shoppen! Het centrale thema in de collectie is blauw/wit met rood als accentkleur. Een mooie, frisse kleurencombinatie voor het voorjaar! Jullie zagen het ook al een beetje in de sneak preview blog afgelopen dinsdag, een topper van een jurk overigens uit deze eerste levering! Je leest de blog hier nog even terug.

‘As free as a bird’, is de tekst die de achterzijde van het stoere jasje siert! Dit leuke jasje combineer je makkelijk met alle items uit deze eerste levering. De tekst geeft de belangrijke rol van de zwaluw in deze collectie aan. Een prachtige vogel die de start van de zomer aankondigt en die volgens het bijgeloof geluk brengt. Je ziet de mooie zwaluwprint op t-shirts, rokjes, leggings en jurkjes. De ene keer behoorlijk aanwezig en bij een ander item puur als accent. Dat geldt ook voor de rode accentkleur die we bijvoorbeeld zien in de vrolijke flosjes!

Naast rokjes en jurken, is er ook weer een zachte sweatpants beschikbaar in deze eerste levering. Het is altijd een zeer geliefd item vanwege het hoge draagcomfort! En ook de maxi-dress en jumpsuit zijn niet vergeten! Wat een leuke print en mooie details op beide items!

Net zoals het jasje dat overal bij past, zijn de items onderling ook allemaal te combineren. Hiermee ben je zelf de stylist; het principe waar TOPitm jaren geleden bekend en geliefd mee is geworden. Door te kiezen voor een andere legging of top bij een rokje, geef je een compleet andere draai aan je outfit. Hierdoor zijn er heel veel leuke combinaties mogelijk. Ik ben heel benieuwd naar jullie keuzes vandaag! Laat je ze zien onder de blog? Dat vinden we leuk en daarmee inspireer je anderen!

Je shopt de complete collectie TOPitm vandaag online vanaf 9.00 uur op www.topitm.nl. Klik hier om direct te shoppen. En…. gratis verzenden, dat is fijn! Veel shopplezier!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

 

Topitm zomer 2018

Een zachte broek mag niet ontbreken in je garderobe…

 

Topitm zomer 2018

Een geweldige set van een rokje met top!

 

Topitm zomer 2018

Mijn persoonlijke favoriet! Deze jurk is ook verkrijgbaar met een uitlopende 3/4 mouw…

 

Topitm zomer 2018

 

 

Topitm zomer 2018

Gelukkig is er ook weer een maxi-dress! Van deze stof is er ook een jumpsuit beschikbaar…

 

Topitm zomer 2018

 

Topitm zomer 2018

Een prachtig jurkje!

 

Topitm zomer 2018

In de review afgelopen dinsdag zagen we al hoe prachtig dit romantische jurkje is… Ook leuk met kniekousen!

 

Topitm zomer 2018

 

*sponsored post

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply