MUSTHAVE PERSONAL

Steel de show met deze LE BIG tassen

29 maart 2018
le big tassen

DE GROTE BASISSCHOOL

Vandaag gaat Norah, het zusje van Benthe op de foto,  voor het eerst wennen op de ‘grote school’, hartstikke spannend natuurlijk, al geldt dat waarschijnlijk meer voor mij dan voor haar. Over precies een maand wordt ze 4 jaar en bij ons op school mag je in de weken daarvoor in totaal vier dagdelen komen wennen. Dat wil Norah maar al te graag, want met een grote broer en zus op school, is zij er ook (al maanden ;-)) helemaal klaar voor! Wanneer je naar school gaat, heb je natuurlijk ook een goede degelijke tas nodig. Of je kiest voor een schoudertas of een rugtas is heel persoonlijk. Bij zo’n kleintje als Norah ga ik zelf voor een rugtas. Deze belast beide schouders evenveel en zakt niet af. Al ben ik waarschijnlijk zelf vaak de sjaak om haar tas te tillen… zuslief kwakt hem wanneer zij uit school naar buiten rent ook direct in de handen van mama de pakezel. Die vervolgens zo lief (of dom?) is om hem nog te dragen ook… In de LE BIG tassen collectie vonden wij diverse prachtige exemplaren, maar welke rugtas het precies gaat worden voor volgende maand, ben ik nog niet helemaal uit. Voor welk nummer ga jij?

  1. Dit ontwerp is echt anders dan alle andere rugtassen die ik ken! Heel retro en eigenwijs. Hierin passen met gemak twee trommels en twee bekers + natuurlijk al het knutsel- of huiswerk.  Deze tas is er in meerdere prints, de banden zijn uiteraard verstelbaar en hij heeft een extra voorvak. Iets wat ik zelf altijd wel erg handig vind.
  2. Ook van deze tas zijn er meerdere varianten. De tas heeft veel vakken en handige opbergmogelijkheden, er past zelfs een laptop in! Voor mijn kleine Norah nog iets te wijs, maar voor de wat grote meiden natuurlijk supergaaf en praktisch.
  3. De medium rugtas is net wat kleiner dan haar grotere zus, maar ook hier vind je diverse handige opbergmogelijkheden (zie foto hieronder), extra vakken en een verstevigd rugpaneel voor optimaal draagcomfort.
  4. De small tas is perfect voor mijn schoolgaande kleuter! Je kunt hem zowel makkelijk op de rug als aan de hand dragen en alles past erin! Ik ben eruit hoor, dit gaat hem worden. Nu alleen nog een printje kiezen ;-).

Naast rug- en schoudertassen heeft LE BIG ook een ruim assortiment toilettassen, portemonnees, beautycases, weekendtassen en meer!

LE BIG tassen shoppen doe je natuurlijk bij LE BIG.

Meer blogs lezen van Anouk, klik dan hier. Anouk volgen op Instagram kan hier.

le big tassen

le big tassen

le big tassen

le big tassen

le big tassen

le big tassen

le big tassen

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply