NIEUWE COLLECTIE SPOTLIGHTSHOP

Een jeans jumpsuit en hij is zo gaaf!

8 april 2018

JEANS AND A DASH OF LEOPARD

De winter lijkt nu, eindelijk, echt achter ons te liggen. Afgelopen weekend kon mijn warmbloedige meisje deze jeans jumpsuit zelfs al aan. Nu hangt hij weer in de kast bij de rest van de zomerkleding. De winterkleren hebben we opgeruimd. Doe jij dat ook twee keer per jaar, even flink de kasten door? Ik verkoop dan alles wat te klein is geworden en ruim de echte winterse dingen op. Nu is de kast van Linde weer fris, fruitig en heerlijk zomers. Op Instagram kun je er een filmpje van bekijken.

Jeans jumpsuit

Deze jeans jumpsuit spotten we bij De Kleertjesfabriek en hij is van Baker Bridge. Dit merk gebruikt rustige kleuren, denk aan navy, wit, zilver en grijs en heeft een klassieke uitstraling. Gelijktijdig is Baker Bridge ook super hip, zo zie je bijvoorbeeld veel ruffles terug in de collectie. En de ruffle is nou precies waar ik voor viel bij deze jeans jumpsuit die verder mooi is afgewerkt met subtiele zilveren details. Mijn favo detail is de tekst “the beach is mine <3 BB” op de achterkant. Door het elastiek bovenaan bij de ruffle trek je deze jeans jumpsuit makkelijk uit. Geen gedoe met knoopjes of een rits. De jeansstof is dun, maar stevig, perfect dus voor de zomer.

De Kleertjesfabriek

Naast Baker Bridge verkoopt De Kleertjesfabriek nog wel meer mooie merken. Denk aan Indian Blue Jeans, Retour en Kiestone. Ben je nog op zoek naar inspiratie bekijk dan de lookbook foto’s die wij gemaakt hebben. Of de mix and match inspiratie voor jongens en voor meisjes.

Panterprint

Ben jij ook zo’n panterprint liefhebber? Linde en ik in ieder geval wel en deze print staat super leuk bij de jeans jumpsuit. Het armbandje hadden we nog liggen. De haarband vonden we bij Shoeby, deze is super fijn geprijsd en blijft heel goed zitten. Wellicht heb je in de winkel nog het geluk er één te vinden. De sandaaltjes zijn van Théluto, een merk dat uit Griekenland komt.

Shoppen: jumpsuit – sandaal maat 31/35 – sandaal maat 31/35

Een jeans jumpsuit Een jeans jumpsuitEen jeans jumpsuitEen jeans jumpsuitEen jeans jumpsuitEen jeans jumpsuitEen jeans jumpsuiteen jeans jumpsuit

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Annemarie | Shopaholiek 17 juni 2018 at 10:37

    […] Een jeans jumpsuit en hij is zo gaaf! […]

  • Leave a Reply