REVIEWS

De perfecte panterprint

26 augustus 2018

IS HET EEN JURKJE OF TOCH NIET?

Wij Shopaholieks zijn fan van de panterprint en laat deze print de komende winter nou hot, hot, hot zijn. In super veel collecties komt de print terug en wij panterlovers gaan dan op zoek naar de perfecte panterprint. Te groot, te klein, te gekleurd, te gevlekt, super kritisch worden we door de enorme keus. Maar we komen ook regelmatig een perfecte panterprint tegen.

Perfecte panterprint

Deze blauwe panterprint troffen we aan in de collectie van Indian Blue Jeans en het was een instant crush. Niet alleen hebben deze items de perfecte panterprint, maar ook een super leuk model. Het rokje is zwierig en bestaat uit twee stroken. En de blouse is afgewerkt met elastiek in de taille, waardoor deze prachtig zit. De mouwtjes lopen uit en de blouse sluit bij de hals met een aantal knoopjes. Samen lijkt het net een jurkje en los van elkaar kun je er heerlijk mee combineren. Voor de winter hebben we er een prachtige blauwe legging bij van Indian Blue Jeans. Verrassend door de zilveren zijstreep en heerlijk dik en stevig. Op de vierde foto kun je hem beter bekijken.

Combineren

Ik zei het al, met deze items kun je fijn combineren. Ik laat alvast twee opties zien, maar er is uiteraard nog veel meer mogelijk met deze perfecte panterprint van Indian Blue Jeans. Het blousje staat bijvoorbeeld super leuk op een jeans en oogt dan gelijk weer heel anders. Een blauwe velvet trui op het rokje oogt weer veel rustiger dan de combi met de blouse. Heb je trouwens nog een tof item op het oog, maar weet je er geen combi mee? Mail hem dan naar me, hier lees je er meer over.

Shoppen en maatinfo

Linde draagt deze set in maat 128 bij 134 centimeter, bijna tijd om over te stappen naar maat 140, maar voor nu is dat nog net te groot voor haar. Indian Blue jeans heeft een eigen webshop, het blousje shop je hier en het rokje vind je hier. Deze laatste is de winkels uit gevlogen, maar wij hebben ons best gedaan nog wat exemplaren op te sporen: Van Tilburg Online, Kloffie’s & Zo, Studio MK, Kienk, 2Cousins en The Kids Republic. Weet of heb jij een winkel die dit rokje ook heeft? Geef dit dan aan in een reactie op dit blog.

Give-away

Wij gaan dit super leuke en gewilde rokje weggeven samen met de rest van de outfit. Wil je liever een outfit for boys winnen, geen probleem, voor de jongens kun je mee doen voor deze set. De give-away start woensdag 29 augustus om 20:00 uur op de Instagrampagina van @annemarie_thijs_linde. Nog niet actief op Instagram of kun je nog wel wat Insta tips gebruiken lees dan dit blog eens na.

De perfecte panterprintDe perfecte panterprintDe perfecte panterprintDe perfecte panterprintDe perfecte panterprint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kindermodecollecties AW18 | Shopaholiek 29 augustus 2018 at 20:47

    […] […]

  • Reply Here comes the man in black | Shopaholiek 1 september 2018 at 20:10

    […] […]

  • Leave a Reply