REVIEWS

De sale is losgebarsten bij IKKS

18 december 2016

TOTAL BLACK LOOK

Zo gek als ik op sale ben en op kinderkleding, zo gek zijn mijn kinderen op het aansteken van de kaarsjes in huis. Wel met van die grote lucifers, met kleine lucifers vinden ze het eng. Vuur is natuurlijk wel iets om voorzichtig mee te doen. Maar in de vorm van een brandend kaarsje is het ook gezellig en sfeervol. We hebben er ook net weer een nieuwe kaars bij van Yankee Candle, die ruiken zo lekker. Heerlijk om ’s avonds aan te steken, de laptop erbij te pakken en nog wat sale shopping te doen. Daar is het nu de perfecte tijd voor.

Ik heb dan ook weer een super sale tip voor je. Bij IKKS zijn namelijk de privilege dagen begonnen en dit is zo’n mooi merk. Je krijgt nu veertig procent korting en bij aankoop van drie stuks of meer nog eens tien procent extra korting. Dat tikt lekker aan toch. Linde en ik grepen onze kans om een complete outfit te maken bij het plooienrokje dat we pas hebben gekocht (lees deze blog hier na). We kozen voor een shirtje met Bretonse streep, deze is marineblauw, maar zo donker dat het mooi mee kleurt met zwart en grijstinten.  Een kleurrijke strook, borduurwerk en lovertjes op het shirt geven glans aan deze winterlook.

Linde draag over het shirt een gemêleerd zwart vest versierd met kasjmier motieven en franjes. Ook de lovertjes uit het shirt komen terug in dit heerlijke zachte en iets oversizede vest. Ideaal om een total black look neer te zetten die toch girly en niet te donker is. Zo krijg ik deze kleur tenminste aan Linde verkocht. Mmm zwart zegt ze dan, en ik, kijk dan naar de glitters. Dan gaan haar ogen alweer stralen en huppelt ze blij weg. Linde vindt vestjes snel te warm, maar nu in de sale durfde ik er toch weer eens ééntje te proberen en hij is heel de dag aangebleven en dus goedgekeurd.

Het plooienrokje hadden wij dus al, maar ook IKKS heeft een hele mooie in de collectie. Deze is iets glanzender dan die van Linde. Een plooienrokje is een echte musthave deze winter, dus ik zou zeggen; shop, shop, shop.

Shop IKKS sale (vergeet niet een account aan te maken of op je account in te loggen)

Wil je meer IKKS sale inspiratie, lees dan ook:

Bobbi in IKKS

Thijs in IKKS

IKKS sale IKKS sale IKKS saleIKKS saleIKKS sale IKKS saleIKKS sale

sponsored-post

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Annemarie | Shopaholiek 7 januari 2017 at 20:32

    […] De sale is losgebarsten bij IKKS […]

  • Leave a Reply