GIRL REVIEWS

Een stoer, romantisch jurkje

16 september 2018
Een stoer, romantisch jurkje

ZWIEREN, ZWAAIEN EN LEKKER DRAAIEN

Had je meegekregen dat Linde zo hard op haar gezicht was gevallen? Je kunt het hier terug zien. De foto’s van dit mooie zwierjurkje van Retour zijn negen dagen na de val gemaakt. Wonderbaarlijk hoe snel de huid zich weer kan herstellen en bij deze bedankt voor alle lieve reacties en de vele tips die we kregen voor het verzorgen van de plekjes.

Zwierjurk

Zwieren, zwaaien en lekker draaien, daar lijkt dit Retour jurkje voor gemaakt. De Japanse kersenbloesemprint geeft de jurk een Oosters tintje. En met de juiste accessoires stijl je het jurkje lekker stoer af. Wij kozen daarbij voor een coole laars en een zwart riempje. Een leerlook legging zou het geheel nog stoerder maken, maar we gingen voor een dikke panty en kousen die de rode bloempjes op de jurk benadrukken. Retour voegde zelf ook nog een stoer detail aan dit girly jurkje toe. Namelijk een kus applicatie op de borst. Het jurkje is van een dunne, transparante, maar wel stevige stof. Dit benadrukt het zwierige effect van de jurk, maar ik raad je aan er een top onder te dragen. Dit model jurk zie je trouwens ook veel voor dames, ik heb er zelf ook één in de kast hangen.

Laarsjes

Lindes laarsjes zijn van Develab, afgelopen zomer had ze sneakers van dit merk en deze bleken bij binnenkomst nog mooier dan verwacht. Bij deze shiny veterlaarsjes had ik precies hetzelfde, de glans is mooi en niet te. De bloemapplicatie geeft de stoere boot een girly touch. En verder zitten ze lekker stevig en comfortabel.

Maatadvies en shoppen

Zowel Retour als Develab valt wat ruimer, bij 134 centimeter draagt Linde de jurk in maat 8 (128). Wat schoenmaat betreft zit ze tussen maat 32 en 33 in, haar Develab laarzen draagt ze in maat 32. Retour shop je in hun eigen webshop, maar ook bij onze spotlightshop De Kleertjesfabriek kun je terecht voor dit mooie jurkje. De panty’s voor kinderen heb ik gekocht bij de H&M.

Shoppen: jurkkousenlaarzen

Op de laatste foto zie je drie producten uit de nieuwe Ritual of Holi lijn van Rituals. Je leest meer over deze serie in dit blog.

Een stoer, romantisch jurkjeEen stoer, romantisch jurkjeEen stoer, romantisch jurkjeEen stoer, romantisch jurkjeEen stoer, romantisch jurkjeEen stoer, romantisch jurkjeEen stoer, romantisch jurkjeEen stoer, romantisch jurkje

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply