Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK! TWEEDE LEVERING NINNI VI

17 september 2018

Sporty girl…

dat gevoel kreeg ik toen ik de nieuwe levering Ninni Vi voor het eerst zag. Leuke broeken, shirts, rokjes en jurkjes met sportieve ‘baseball’ strepen voor meisjes die van kleur en comfort houden! Want alle items zijn weer gemaakt van die zachte kwaliteitsstof. Het is een mooie aanvulling op de eerste levering die overigens geweldig is ontvangen! Hangen er bij jou ook al een paar kleurrijke Ninni Vi setjes in de kast? Donderdag 20 september komt deze tweede compacte collectie uit en wij laten je vandaag alvast een mooie outfit zien!

Bente draagt een jurkje in de kleur dark pink. Een warm roze kleur die we ook in de eerste levering zagen. Op de voorzijde zit een subtiele grijze merkapplicatie. De bies aan de zijkant is voorzien van een mooie glitterstrip in zilver. Dit maakt de jurk sportief chique! Wij houden persoonlijk erg van een subtiel glittertje hier en daar. Zeker in de winter! We combineren de jurk met een grijze maillot uit de eerste levering. Maar ook de grijze glans legging uit de eerste levering past er perfect bij!

Door deze heerlijke nazomerweek zou je het haast niet meer geloven maar het wordt echt kouder de komende maanden..  en dan past bijvoorbeeld de oranje Ninni Vi winterjas er prima bij! Na aanleiding van de eerdere review (die lees je hier nog even terug) kregen we veel vragen over deze jas. Is het een echte winterjas? Wij vinden het zeker een echte winterjas. De jas is licht van gewicht maar wel heel lekker warm! Wij komen er zeker de winter mee door!

Maatinfo:

  • Bente is 134 cm en smal van postuur en draagt de jurk in maat 122/128. Wij houden van mooi aangesloten. Bovendien dragen we in de winter altijd een legging of maillot onder een jurkje. Heb je graag wat meer groeiruimte, neem dan een maatje groter.
  • Jurk maat 122/128: lengte van de jurk is 65,5 cm en de taille (smalste stuk) 29,5 cm.
  • De maillot is maat 122/140 en past perfect!
  • De oranje winterjas valt iets ruimer. Bente draagt hier maat 122/128.
  • De schoenen in deze blog zijn van het merk Twins&Trackstyle.

Shopinfo:

  • Donderdag 20 september kun je de complete tweede levering Ninni Vi shoppen! En dit seizoen kun je zelfs shoppen in de webshop van Ninni Vi zelf! Ga hiervoor donderdag naar www.ninnivi.nl. Je shopt hier tevens de accessoires (zoals de populaire baret) en alle schoenen!

Wij wensen je alvast veel shopplezier!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Ninni vi winter 2018

 

Ninni vi winter 2018

 

Ninni vi winter 2018

 

Ninni vi winter 2018

 

 

Ninni vi winter 2018

 

Ninni vi winter 2018

 

Ninni vi winter 2018

 

Ninni vi winter 2018

 

Ninni vi winter 2018

 

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply