GIRL GIVE-AWAY Jolanda

GIVE-AWAY! TOPITM

2 oktober 2018

Jij doet toch ook mee?

Het weer is nu echt omgeslagen. Vrijdag en zaterdag lijken nog mooie nazomerdagen te worden maar de rest van de week heeft dochterlief al veel nieuwe collectie met lange mouwen gedragen, waaronder een fijne set van het hippe TOPITM! Heb jij al een TOPITM outfit in de kast? Nog niet? Daar kan nu verandering in komen want we hebben vandaag een leuke give-away voor jullie!

Begin september kwam de prachtige TOPITM collectie uit. Eentje waar wij Shopaholieks altijd erg naar uit zien. Grofweg zagen we 3 kleurthema’s: rood/blauw, een fris groen en een warm geel. De laatste twee kleuren worden met name gecombineerd met een mooie navy blauw en een lichtgrijs. Hierdoor wordt het sportief en fris en krijgt het een eigentijds karakter!

Het leuke van deze complete TOPITM collectie is, dat je helemaal je eigen look kunt samenstellen. Binnen elk thema zijn er jurkjes, shirts, sweaters, rokjes, leggings en kniekousen. Alles is goed op elkaar afgestemd dus je kunt eindeloos combineren. En elke outfit heeft altijd die prachtige TOPITM uitstraling, de mooie details en de ultra zachte stoffen! Dat maakt het zo ontzettend draagbaar. Dit is jouw kans om TOPITM te leren kennen! We mogen namelijk een geweldige set weggeven bestaande uit een blauwe top met rode opdruk en een gestreept sportief rokje! Hiermee maakt jouw dochter helemaal de blits op het schoolplein!

Hoe doe je mee?

  • Like de facebookpagina van TOPITM
  • Like de facebookpagina van Shopaholiek,
  • Like en deel het bericht openbaar,
  • Laat in een reactie onder het facebookbericht weten in welke maat je de set (rok en shirt) wilt winnen,
  • Tag eventueel je vriendinnen die deze actie niet mogen missen!

Meedoen kan tot en met dinsdag 9 oktober 17.00 uur. Op woensdag 10 oktober maken wij de winnaar bekend op de facebookpagina van Shopaholiek. Veel succes!

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Daan 4 oktober 2018 at 19:30

    Wat een mooie set zeg! Mn meisje die bijna 5 wordt vind zichzelf heel groot en vooral ook heel stoer 🙈 en daar horen dan natuurlijk ook stoere kleren bij ! Dit setje zou ze echt met heel veel trots dragen 🍀🤗 maat 116 🍀

  • Leave a Reply