Jolanda REVIEWS SCHOENEN

Met TWINS&TRACKSTYLE de herfst in!

10 oktober 2018

Stoer maar niet grof

Terwijl we deze week nog genieten van de nazomer, groeit het stapeltje herfst/winter outfits in de kast. Allemaal stuk voor stuk zorgvuldig gekozen setjes waarin onze kids naar school gaan, naar de speeltuin, naar het bos, de bioscoop, (kinder)feestjes etc. Hier horen natuurlijk ook schoenen bij die bestand zijn tegen het afwisselende leven van een kind. Daarnaast moeten ze hip en trendy zijn maar vooral heel lekker zitten!

Bij de voetmeting in het voorjaar kwam ik erachter dat dochter Bente een wat breder voetje heeft. We kozen toen speciaal voor een sneaker die in verschillende breedtematen verkrijgbaar was. De winkel adviseerde ons toen het merk TWINS & TRACKSTYLE. Dat bleek een top advies want nog dagelijks hebben we veel plezier van de sneakers. Wij hebben ons favoriete merk dus gevonden! Dat maakte de zoektocht naar laarsjes dit najaar wat makkelijker. We bekeken eerst online de hele collectie. Wat een keuze weer! We zien stoere westernlaarsjes, veterboots, hoge sneakers in vele kleuren en modellen. Bente wijst direct een aantal schoenen aan die haar aanspreken qua kleur en model. Bestellen gaat echter niet online want zoals gezegd zijn er verschillende breedtematen. Via de shopfinder kiezen we een TWINS & TRACKSTYLE winkel in de buurt. We wonen in een klein dorp maar zelfs hier heb ik op 1 km afstand een winkel die deze schoenen verkoopt.

Na even rondgesnuffeld te hebben in de rekken, koos Bente voor een hoge veterboot in de kleur antraciet. Vooral het subtiele printje vond ze erg leuk! Aan de buitenzijde zit een ‘army-achtige’ applicatie wat de laars extra stoer maakt. Ik ben blij met haar keuze voor antraciet. Een kleur die bij vrijwel elke outfit past. Deze meisjeslaars is bovendien volledig gemaakt van echt leer. Het zooltje is uitneembaar, een dik pluspunt! Vraag me niet hoe het kan, maar er zit elke dag zand in…

Deze veterboot is verkrijgbaar in 3 breedtematen, 2½ (smaller), 3½ (normaal) en 5 (breder). Wij kiezen voor breedte 5, net zoals afgelopen zomer. Aan de buitenzijde ogen de boots nog steeds heel smal. Wat is dit toch een uitkomst!

Voor deze review gingen we naar het bos. Een perfecte plek om de schoenen te testen; rennen, klimmen, spelen, het gaat allemaal voortreffelijk! “Ze zijn wel een beetje warm mama”, geeft ze aan! Dat snap ik want het is vandaag 21 graden en dat op 9 oktober… In de winter zal ze echter erg blij zijn met haar warme boots! Bente draagt een prachtige jurk van het kleurrijke WAAAW.  Deze jurk heeft een aangerimpelde rok en een gouden elastiek in de taille. Combineer de jurk met de leukste accessoires want de jurk wordt standaard geleverd met twee basisdrukkers.

Wil je deze bikerboots nog even zien in combinatie met andere outfits of bijvoorbeeld met een broek of kniekousen, klik dan hier voor Ninni Vi (jurk),  hier voor Topitm (kniekousen) en hier voor Waaaw (broek).

Facts:

 • Bijna 40% van de kinderen draagt niet goed passende schoenen! De perfecte pasvorm betekent namelijk niet alleen de juiste lengte, maar ook de juiste breedte.
 • Slecht passende schoenen – te groot, te klein, te smal of te breed – kunnen op latere leeftijd zorgen voor vervelende klachten, zoals knie-, heup- en rugpijn.
 • De schoenen van TWINS zijn speciaal ontwikkeld voor meisjes met hele smalle voeten, normale en ook brede voeten.
 • TRACKSTYLE  bevat de coolste schoenen en sneakers voor stoere boys in verschillende breedtematen.
 • TWINS & TRACKSTYLE schoenen worden gemaakt van leer, het allerbeste materiaal voor schoenen.

Shoppen:

 • Bente heeft gekozen voor een TWINS & TRACKSTYLE veterboot (nr. 318675) in de kleur antraciet. Dit prachtige model is verkrijgbaar in lengtemaat 26 t/m 40 dus je kunt zelfs twinnen met je dochter!
 • Meer info over deze schoen, zie je hier.
 • Wil je een verkooppunt in je buurt opzoeken, klik dan hier voor de handige shopfinder!

Outfit Bente

 • De prachtige jurk die Bente draagt is van het kleurrijke merk Waaaw.
 • Je shopt de jurk o.a. hier.
 • Wil je de hele Waaaw najaarscollectie zien, klik dan hier.

Heb jij al boots voor het najaar gekocht? Nog niet.., kijk dan zeker even naar de TWINS & TRACKSTYLE collectie! Veel shopplezier!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

twins & trackstyle schoenen

Deze boots maken elke outfit helemaal af!

 

twins & trackstyle schoenen

 

twins & trackstyle schoenen

Kijk nou hoe gaaf dit subtiele printje is!

twins & trackstyle schoenen

 

twins & trackstyle schoenen

Tja… met zo’n herfstjurk konden we het niet laten…

 

twins & trackstyle schoenen

 

twins & trackstyle schoenen

De stoere applicatie geeft de schoen nog net wat extra’s!

twins & trackstyle schoenen

 

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply