GIRL GIVE-AWAY Jolanda

TOPITM GIVE-AWAY!

27 maart 2019

Zet deze zomer je beste streepje voor!

Een streepje is altijd hip en fris en combineert heel makkelijk. We waren dan ook blij verrast dat we een super leuk jurkje uit de nieuwe TOPITM collectie mochten verloten onder onze Shopaholiek volgers! Jij doet toch ook mee?

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, ieder seizoen zien we wel een streepje terugkomen in het trendbeeld. Vooral de horizontale Bretonse streep is populair! Wisten jullie trouwens dat de Bretonse streep haar oorsprong kent bij de Franse zeelieden? Het waren echter niet de zeelieden die de streep in het modebeeld brachten, maar Coco Chanel. Zij nam de strepen van de zeelieden als inspiratie en creëerde daarmee een ware modetrend. Vele grote designers zoals, Jean Paul Gaultier, volgden haar voorbeeld en sindsdien zijn de streepjes niet meer weg te denken.

Ook TOPITM heeft in haar tweede levering een prachtige streepjurk opgenomen in jeansblue met heel zacht roze (poedertint). Het is een aansluitend jurkje met racerback en zomerse ruches. Het jurkje is van een heerlijke zachte tricot (zoals alle typische TOPITM kledingstukken) en heeft een tunnel band met neon koortje.

Misschien heb je al een paar mooie TOPITM sets in de kast hangen! Nog niet? Dan is dit is jouw kans om TOPITM te leren kennen! We waarschuwen je wel…  je raakt verslaafd aan deze fijne, zachte kwaliteit en mooie details. Shopaholiek mag komende week het mooie streepjurkje weggeven! Hiermee maakt jouw dochter helemaal de blits op het schoolplein!

Hoe doe je mee?

 • Like de facebookpagina van TOPITM
 • Like de facebookpagina van Shopaholiek,
 • Like en deel het bericht openbaar,
 • Laat in een reactie onder het facebookbericht weten in welke maat je de jurk wilt winnen,
 • Tag eventueel je vriendinnen die deze actie niet mogen missen!

Meedoen kan tot en met dinsdag 2 april, 17.00 uur. Op woensdag 3 april maken wij de winnaar bekend op de facebookpagina van Shopaholiek. Veel succes!

 

 

Topitm zomer 2019

Wat een prachtig mouwtje!!

 

*sponsored post

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply DaanMoerland 28 maart 2019 at 06:47

  Wat een gaaf jurkje zeg! Mn meisje staat altijd heel mooi met dit merk.. past haar super goed 👌 met dit jurkje zou ze wel heel blij zijn 🤗 maat 116 heel graag 🍀🍀

 • Reply Nathalie Helberts 30 maart 2019 at 08:53

  Whoehoeeeeeeee…wat een WAANZINNIG gaaf jurkje van TOPitmkidswear gaan jullie weggeven Shopaholiek <3 LOVE IT! 🙂 Ik wil natuurlijk hééééééééééél graag winnen voor dochterlief…. supergaaf! Ik doe mee voor maatje 140… super SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben echt helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍😍😍 FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* 🍀🍀🍀 #duimen #hopen

 • Reply Yessica leidner 30 maart 2019 at 09:44

  Wauw wat is dit gaaf doe heel graag mee voor maatje 116 voor ons dochtertje Jill die dolgraag jurkjes draag

  Ik volg je op alle page en gedeeld

 • Leave a Reply