Angelique SPEELGOED

Get moving met Nerf Microshots

9 mei 2019

Lente, zon, lekker weer, langer licht. Genoeg reden om weer lekker buiten te gaan spelen en die iPads een beetje links te laten liggen.

Afgelopen week kregen we een tof pakket binnen vol met de nieuwste Nerf spullen. En nee… we zijn niet verplicht daarover te schrijven als we er niet achter staan. Maar in dit geval, zoals je nu leest, was ik wel direct enthousiast over het hele idee. Ze hebben namelijk leuke challenges bedacht met hun nieuwe Nerf Microshots. Handzame modellen waar je lekker actief buiten mee kunt spelen. Veel moeite kostte het niet om ze buiten te krijgen met deze Nerf met de namen Firestrike, Strongarm en Hammershot. Hieronder staan de drie Challenges die Nerf bedacht heeft.

Challenge 1

Plak stickers op lege plastic flessen (bijvoorbeeld die van de smoothies van de Appie Heijn of de verse jus) Plak er stickers op met punten. Zet ze op een rij en schieten maar! Wie haalt de hoogste score. Gebruik hiervoor 10 darts. Check even onze instastories om te zien hoe dit werkt. Vergeet ons dan ook niet gelijk te volgen 🙂

Challenge 2

Ik zie, ik zie…. uhhhhh niks! Hoeveel flesjes weet je te raken als je een blinddoek om hebt? Je mag 10 darts gebruiken. Dit is een lastige hoor! De darts vliegen waarschijnlijk om je oren.

Challenge 3

Wie is de blasterheld van de dag?

  1. schiet onder je eigen been door met 6 darts
  2. schier door de benen van een ander met 6 darts
  3. schieten terwijl je op 1 been staat met 6 darts.

Zijn jouw kids Nerf-fan dan zullen ze deze natuurlijk ook direct tof vinden.  Je shopt ze nu voor rond de 11 euro o.a. hier. Later dit jaar breiden ze de collectie uit met nieuwe bladaders, verzamel ze allemaal!

Wil je meer speelgoedblogs lezen, klik dan even hier.

Op onze instastories zie je de challenge van Kris en Eva.

img_8825

img_8821

img_8822

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply