MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Fashion: de ‘maxi-dress’

8 juli 2019

Hebben jullie al een maxi-dress in je kast?

Maxi-dress, je kunt er deze zomer echt niet om heen. Natuurlijk waren ze de afgelopen jaren ook al in beeld , maar dit jaar kun je ze in alle kleuren en dessins krijgen. Hebben je er al eentje in de kast?

Wij zijn er gek op en zeg eerlijk, zo aan het begin van de zomer bedekken ze ook nog een beetje de te witte benen. Ideaal dus! Maar tijdens de warme dagen vind ik deze lange jurken toch koel. Ze zwieren heerlijk om je benen, wat een luchtig gevoel geeft. En…. je voelt je er super vrouwelijk in.

De maxi-dress is ook een super hit op festivals. De meeste voorzien van bloemetjes-motieven brengen je een beetje terug naar de zestiger jaren. Pfff, ja soms lijkt het wel of dat alles terugkomt. Een zonnehoed en sleehakken erbij en je past zo in het plaatje van 1960-1970 haha! Maar deze combi is dus echt helemaal van nu en tja, ik heb hem in huis. Jullie?

Afgezien van festivals kun je deze jurken altijd dragen. Thuis, in de stad of op een feestje, gecombineerd met sneakers of hakken, je bent altijd goed. Ga je onverwacht uit eten, je ziet er stralend uit. Ik vind het dus echt een heel tof fashion item.

De rode jurk van Angelique is van Moss Copenhagen (nu in de sale!) en de fleurige jurk van Marieke is van Jade Twelve (ook in de sale). De uitverkoop is natuurlijk vol aan de gang en het is toch heerlijk om nog een extra jurk in de kast te hebben. Je zult ook ervaren dat het heerlijk draagt zowel op zwoele als warme dagen. Wij zijn in ieder geval helemaal fan van deze trend en kijken al uit naar wat het naseizoen gaat brengen.

Maar eerst nog genieten van de zomervakantie!

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply