MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Woden: High Heel Sneaker trend

31 oktober 2019

Hoge sneakers, je kunt er niet om heen!

Het straatbeeld van nu is bijna niet te omschrijven. Wat is in de mode? Vertel het ons! Er is zo veel te kiezen, maar één ding is zeer: de hoge sneakers zijn trend! En het liefst in de meest uiteenlopende kleuren. Zo ook deze van Woden. Ik vind ze echt geweldig.

De paden op, de lanen in… Niets liever dan lopen op een comfortabele schoen. Wie kan er nog zonder de schoenentrend die zowel stylish als comfortabel is? Zo blijft de sneaker ook in het winterseizoen ongekend populair. Een must-have, die in geen enkele garderobe mag ontbreken.

Kleur bekennen

Deze sneaker is in het rood, geel en zwart te krijgen. Ideaal te combineren met flair broeken die over je enkels gaan. Met deze sneaker trap je niet meer op de achterkant van je broek, ik vind dat zo zonde. En tegelijkertijd worden je broeken minder snel vies aan de onderkant!
Diverse modellen van Woden zijn verkrijgbaar onder andere bij Van den Assem. Voor meer verkooppunten check woden.nl.

Over Woden!

Woden staat voor WOrks of DENmark, de oorsprong van het schoenenmerk ligt dan ook in dit Scandinavische land. Woden is een typisch Scandinavisch sneakermerk met stijl.
De focus ligt op het gebruik van zo natuurlijk mogelijke materialen, zoals de anatomisch gevormde kurken inlegzool. Dit voetbed ondersteunt de onderkant en hiel van de voet. Kurk heeft dezelfde eigenschappen als leer, het is schokbestendig en vochtabsorberend.

Ik heb op deze schoenen al heel wat stedentrips gedaan en ik heb nog nooit blaren of zere voeten gehad!

Lees ook ons blog over de wintertrend: Jurkjes!

Woden

Woden

Facebook Comments Box

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Angelique 2 april 2020 at 12:36

    Graag contact opnemen via info@shopaholiek.nl

  • Leave a Reply