MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Prachtige videomonitor van Owlet voor de kinderkamer!

26 september 2022
Owlet Camera

Als ik nog in de kleine kinderen had gezeten dan wist ik het wel! Wat is dit een prachtige uitvinding. Ik kan me voorstellen dat dit zoveel rust geeft. Op een avond ging ik altijd wel een paar keer kijken. Ook omdat ik het lief vond hoor, maar zeker om te zien dat alles goed is. Een keer heb ik het gehuil van onze zoon naast me neer gelegd en toen bleek hij de volgende ochtend alles onder gespuugd te hebben. Man, man, man, wat voelde ik me schuldig! Dat zou met deze Owlet babyfoon nooit meer het geval zijn geweest!

Owlet, het monitormerk dat de ouders van al meer dan een miljoen baby’s heeft geholpen, heeft een nieuwe innovatie aangekondigd die ouders én hun baby’s helpt om beter te slapen: de Owlet Cam 2. Deze nieuwste generatie HD-videomonitor is voorzien van nieuwe functies, zoals kunstmatige en zelflerende intelligentie. Nauwkeurige analyse van de 1080p HD-opnames uit de kinderkamer laat weten wanneer de baby huilt of wanneer er andere geluiden uit de kinderkamer komen en stelt ouders hiervan op de hoogte. Cam 2 biedt ouders daarnaast ook een bewegingsmelder en analyse van de kamertemperatuur en luchtvochtigheid. Hierdoor leren ouders hun baby beter te begrijpen en kunnen zij een optimale slaapomgeving creëren.

De nieuwe functies van Owlet Cam 2 geven ouders ultiem zicht op hun baby, de Owlet Care App houdt hen op de hoogte waar zij zich ook bevinden. De zelflerende kunstmatige intelligentie weet wanneer een baby huilt of andere geluiden maakt en geeft dit direct aan de ouders door. De momenten voordat baby’s gaan huilen, beginnen te bewegen of overstuur raken, worden via videoclips vastgelegd. Zo leren ouders de subtiele signalen en gedragspatronen van hun baby kennen. “We ontwikkelen ons ecosysteem voor de babykamer continu en geven ouders hiermee de tools, technologie en middelen om optimaal voor hun kind te zorgen. De nieuwe en verbeterde functies van de Owlet Cam 2 zijn de perfecte aanvulling op het Owlet ecosysteem van babyfoonproducten, waaronder de Smart Sock”, aldus Kurt Workman, Chief Executive Officer en medeoprichter van Owlet.

De gloednieuwe functies van Owlet Cam 2 worden ook toegevoegd aan de vorige Owlet Cam-generatie, inclusief het monitoren van de kamertemperatuur en luchtvochtigheid, tweerichtingscommunicatie, 4x zoom en nachtzicht. Hoewel alle Owlet-producten afzonderlijk verkrijgbaar en werkzaam zijn, geven de bekroonde Smart Sock, Cam 2 en Care-app gezamenlijk als Owlet Monitor Duo het meest complete beeld van de baby’s welzijn. De Owlet Care- app houdt het zuurstofniveau en de hartslag bij en stuurt meldingen als deze buiten de vooraf ingestelde waardes treden. De Smart Sock stelt ouders in staat om het totale slaapproces in beeld te krijgen, van de uren dat hun baby heeft geslapen tot het aantal keer dat het kind wakker is geworden en de algehele slaapkwaliteit.

Met deze waardevolle informatie kunnen zij de beste slaaproutine voor hun kleintjes creëren. Door de inzet van de Owlet Cam 2 kunnen ouders er altijd voor hun baby zijn en met de broodnodige gemoedsrust van het ouderschap genieten. Workman: “Door de krachtige zelflerende software, de videoclipmogelijkheden en huilmeldingen, wapent Owlet Cam 2 ouders met de tools die zij nodig hebben om een volledig beeld van hun baby te krijgen. Ouders en hun baby’s verdienen de best mogelijke slaapervaring. Dat kunnen onze nieuwste innovaties hen bieden.”

De Owlet Smart Sock (€399,-), Owlet Cam 2 (€169,-) en Owlet Monitor Duo (€499,-) zijn te koop via www.owletcare.nl en bol.com. Owlet Cam 2 is zowel wit als in de rustgevende tint saliegroen verkrijgbaar.

Owlet Camera

Over Owlet

Opgericht door een team van ouders in 2012, heeft Owlet tot missie om andere ouders te voorzien van de juiste informatie op het juiste moment. Dit geeft meer gemoedsrust en daardoor ook meer plezier in het ouderschap. Het digitale opvoedingsplatform van Owlet is bedoeld om ouders realtime van gegevens en inzichten te voorzien, waardoor zij zich kalmer en meer zelfverzekerd voelen. Owlet gelooft sterk in de gedachte dat elke ouder de gemoedsrust verdient om goed uitgerust in het leven te staan. Lees meer op www.owlet.com!

Owlet camera
Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply