Jolanda MAMA-INSPIRATIE Marieke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Sweater Weather! Ook voor mama’s!

1 oktober 2019

Heerlijk wegkruipen in een comfy sweater!

Daar houden wij van! En laten de sweaters van mrs-x Br@nd daar nu echt geweldig geschikt voor zijn! Als echte Br@nd-fans wilden wij (bloggers Marieke & Jolanda) de dameslijn ook eens onder de loep nemen. Voor deze review koos Marieke voor de sweater in de kleur grey melee. Ze werd direct verrast door de heerlijk zachte kwaliteit van de gave sweater, wat een comfort! Echt, dit kan niemand ontgaan!

Het leuke van de Br@nd items is, dat je ze zelf op hun website kunt customizen. Dus je kiest zelf de gewenste opdruk. Wij kiezen altijd samen met onze dochters, zo leuk om te doen. Zo heeft je meisje altijd haar eigen unieke exemplaar. Tijdens het kiezen krijg je wel direct een voorbeeld te zien, super handig! Marieke koos voor de grijze sweater met een stoere zwarte print, heerlijk te combineren en lekker tijdloos. Super leuk detail is de logo-band die over de rechterzijde van de sweater loopt. Marieke combineert de sweater deze winter (als het kouder wordt) met een wit en zwart kraagje. We laten ze beide even zien! Natuurlijk kan de sweater ook prima zonder kraagje gedragen worden voor een wat meer sportieve look.

De mrs-x Br@nd items verdienen jullie aandacht dus gingen Jolanda en Marieke samen op pad om er wat leuke plaatjes van te schieten. Voor Marieke ‘way out of her comfortzone’ om zelf voor de lens te staan maar wel super leuk om zo samen te werken aan een review. Aangekomen op de locatie roept Jolanda voor het starten nog even: ” hey Mariek, ik ben geen pro he”, waarop Marieke antwoordt: “maar ik ook niet dus dat gaat helemaal goed komen, haha!”.

Of het goed gekomen is, mogen jullie zelf beoordelen. Wij zijn in ieder geval helemaal fan van de heerlijk zachte kwaliteit van de mrs-x Br@nd sweater. Dat smaakt naar meer! Je kunt met de mrs-x Br@nd items ook twinnen met je mini-me. Hoe leuk is dat!

De mrs-x Br@nd collectie bestaat uit twee mooie blousjes (met print), de fijne sweater uit deze review en 2 super comfy broeken. Je vindt de collectie hier.

Maatinfo: Marieke is 170 cm en draagt de sweater in maat M.

Liefs, Marieke & Jolanda

 

Br@nd

 

br@nd

 

Br@nd

Gaaf he, deze merk sierrand!

 

Br@nd

 

Br@nd

 

Br@nd

 

 

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply