GIVE-AWAY MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Danicci: Prachtige bandjes voor moeder en dochter

22 november 2019
Danicci

“Give-away”

Zo moeder, zo dochter

De Sint is weer in het land en wij hebben een super leuke give-away voor jullie van Danicci! Deze verstelbare bandjes kun je voorzien van een knopje naar keuze en zo maak je je eigen sieraad in een fractie van een seconde! En welk meisje vindt het nu niet prachtig om voor de feestdagen een bling-bling om haar pols te dragen? En dan ook nog eens ongeveer of helemaal hetzelfde als haar moeder. Dan voelt ze zich direct heel groot!

Danicci

De afgelopen jaren zijn verwisselbare sieraden erg in opkomst, maar eerlijk, ik vind er geen één te vergelijken met Danicci. De verfijning en de kwaliteit zijn zo prachtig, dat het met “echt” te vergelijken is. Het uiteindelijke sieraad creëer je zelf. De keuze van armband, bedelarmband of ring met een topping is zeer uitgebreid. En je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Door de vele mogelijkheden is er een sieraad binnen elk budget. Danicci sieraden zijn gemaakt van edelstaal en ze maken gebruik van natuurlijke stenen en zirconia.

Maar terug naar onze winactie! Hoe leuk is het als jouw dochter dit sieraad in haar schoentje vindt, of straks tussen de cadeautjes op pakjesavond ligt of misschien voor nog later onder de kerstboom? Of misschien vinden jullie het juist leuk om het samen uit te kiezen en samen te stellen…

We mogen twee paar verstelbare bandjes weggeven met een topping naar keuze, dus we mogen twee moeders en dochters blij maken!

Wat moet je ervoor doen?

  • Laat onder de Facebookpost een bericht achter waarom juist jullie willen ‘shinen’ de komende dagen!
  • Like de Instagram pagina van Danicci
  • Like Shopaholiek

De winnaar maken we bekend op vrijdag 29 november, dan is er nog genoeg tijd om iets uit te kiezen voor de feestmaand!

Succes!!!

 

 

Danicci Danicci Danicci

 

Facebook Comments Box

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply elisabethtimmermans 23 november 2019 at 08:36

    wateenfeestelijkgebaar,verrasonsmaarmetzo’norigineelexemplaar#duimenmaar

  • Leave a Reply