BOEKEN Marieke H.

Paardenpraat – Britt Dekker

5 juli 2021
Paardenpraat

Kennen jullie de ‘Paardenpraat’ boeken al van Britt Dekker?

Toevallig hoorde ik Britt Dekker vanmorgen op de radio! Leuk om te horen dat ze zich gekwalificeerd heeft voor het EK-dressuur. Ze weet echt waar ze over praat en het is heel leuk om te lezen. Een gezellig boek voor de kinderen om mee op vakantie te nemen of in de vakantie te lezen. Zeker als je houdt van Paarden!

Ook in deze tijd waarin de kinderen veel op hun mobiel of iPad spelletjes zitten te spelen, is lezen een goede afleiding. Even wat anders en ook goed voor de fantasie. Even helemaal meegaan in een boek en je losmaken van alles is ook voor kinderen echt een must! Ik zie het nog altijd aan mezelf, ik kan me in een boek helemaal verliezen en geeft ook nog eens een voldaan gevoel.

Paardenpraat – Dressuur

De paardensport is heel veelzijdig en kent verschillende sportvormen, die ook wel ‘disciplines’ genoemd worden. Zo zijn er o.a. springen, dressuur, eventing, endurance en TREC.

Eerder verscheen bij Karakter Uitgevers de titel Paarden praat – Springen waarin Britt en Esra vertellen over wat er allemaal bij komt kijken als je met je paard wilt leren springen. In Paardenpraat – Dressuur,het tweede disciplineboek in deze serie, vertellen Britt en Esra over de verschillende niveaus in de sport, de uitrusting van je paard, het wedstrijdterrein, de specifieke oefeningen en waar je punten mee kunt verdienen.

Ook het vakantieboek van Britt Dekker is erg leuk! Hier hebben we eerder aandacht aan gegeven!

Paardenpraat

 

 

 

 

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply