Marieke NIEUWE COLLECTIE

Let’s chill in style! O’Chill & B’Chill SS22

26 januari 2022

Vanaf vandaag shop je de nieuwste collectie van dit kleurrijke label voor boys en Girls. En let’s Chill together was hier zeker aan de orde want wij zitten momenteel helaas met ons gezin in quarantaine vanwege Corona. Deze vrolijke setjes kwamen dus als geroepen om de boel een beetje op te fleuren!

O’Chill voor de meiden en B’Chill voor de jongens, bij onze volgers zeker bekend want wij hebben al diverse seizoenen een aantal items van deze merken in onze kast. Lekker speels en comfortabel is hoe ik het zou omschrijven, en altijd met vrolijke kleuren en printjes! Ook in de nieuwe zomercollectie is kleur weer super vertegenwoordigd, rood, blauw, groen en zeker ook een neon accentje of toffe glitter voor de meiden.

Sil showt jullie een stoere jogg set uit de skate collectie. Een mooie blauwe jogg met frisse witte accenten, steekzakken een een koord in de taille. Als top een lekkere dunne sweater in het zwart met skate print. Heerlijk draagbaar al voor nu en straks dragen we er een leuk shirt op.

Voor Lizze een vrolijk gekleurd setje met de te leuke flaired pants, welke dit seizoen overal weer goed vertegenwoordigd is in kindermodeland. Aan de zijkant van de broek een soort regenboog aan kleuren met hippe teksten en zakjes op de billen. Als top een te gek shirtje met hele leuke pofmouwtjes in een felrode kleur. De glitter en girly tekstprint maken het setje helemaal af! Ook dit setje is nu al lekker te dragen met bijvoorbeeld een spijkervestje.

Maatinfo: Sil draagt beide items in 140-146 bij een lengte van 141. Lizze draagt beide items in maat 128-134 bij een lengte van 132cm

Shoppen doe je vanaf 27 januari bij jouw lokale verkooppunt.

Veel shop en draagplezier!

Liefs Marieke

Lijkt het jou leuk om mij en mijn gezin te volgen op Instagram, dan vind je ons hier.

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply