SPEELGOED TIPS

Ooo kom er eens kijken….

17 oktober 2022

Zijn jullie ook alweer aan het sprokkelen voor de December-maand? Nog eventjes en dan is het al weer pakjesavond of Kerst.

Kijk je uit naar de gezelligheid of geeft het je stress? Bij ons is het wel echt een beetje van beide hoor, en gelukkig overheerst het gevoel van de gezelligheid maar de zorgen in ons land over de financiele onzekerheid vinden we wel echt heftig! Wat leven we toch met ons allen in tweestrijd! En niemand weet hoe het gaat lopen! Wat ik wel weet…een goede voorbereiding is het halve werk! Dus wanneer je al een inschatting hebt van je lijstje en wat er zowieso moet komen kun je veel besparen .

En om de positiviteit er dan maar in te houden proberen wij leuke tips met jullie te delen. Naast alle bruikbare cadeaus zoals pyjama’s, dekbedovertrekken, ondergoed en sokken probeer ik echt al een beetje uit te zoeken waar onze kids nu echt fijn mee bezig kunnen zijn. Ik vind dat soms best een opgave. Sil van 11 is al een aantal jaren “Hulppietje” en voor Lizze van 8 zal het denk ik het laatste jaartje zijn.

Maar daardoor maak je ze ook niet meer zomaar blij met iets….ze hebben veel oog voor TikTok en You-Tube op die leeftijd maar gelukkig hebben wij ook echt nog wel kinderen die spelen….heerlijk buiten spelen is voor Sil echt nog altijd dagelijkse kost. Maar daar heb je dan weer niet zo veel voor nodig verder dan een stel oude kleren en een paar laarzen haha!

Blij verrast was ik dus, dat ze samen zo ontzettend leuk kunnen spelen tegenwoordig met de poppen van Rainbow High! Een serie op TV over Highschool en van deze personages zijn dus ook hele gave poppen! Lizze had er een aantal items van voor haar verjaardag gekregen, waarop Sil besloot de jongenspop van zijn eigen spaarcenten te kopen.

Inmiddels hebben wij ons immens grote steigerhouten poppenhuis van boven naar beneden gehaald, en daar waar het boven weg stond te stoffen, staat het hier beneden nu te shinen vol met allemaal gave meiden en jongens in de meest toffe outfits!

Onlangs kwamen MGA Benelux met een nieuwe collectie Rainbow High-modepoppen in verschillende stijlen, talenten en culturen samen, van New Delhi in India tot de Japanse hoofdstad Tokyo: zes nieuwe Rainbow High-studenten met roots verspreid over de hele wereld stellen zich voor en schitteren in het nieuwe seizoen van de animatieserie op Netflix en YouTube en speelt zich af op de gelijknamige kunstacademie Rainbow High, waar iedere student het maximale uit zijn creativiteit kan halen en volledig zichzelf kan zijn. 

Bij ons hebben Jewel Richie en Lila Yamamoto inmiddels hun entree gemaakt! Wellicht is het een leuke cadeautip voor jullie, dus ik wilde hem jullie zeker niet onthouden! De poppen kosten 39,95 en worden geleverd met 2 gave outfits en zijn ook buigbaar waardoor ze verschillende poses kunnen aannemen.

Veel shopplezier!

Liefs Marieke

*sponsored post

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply