MAMA-INSPIRATIE TRAVEL

Vriendinnenweekend dicht bij huis!

25 november 2022
Vriendinnenweekend

Een paar maanden geleden vierde één van ons vieren 😉 haar vijftigste verjaardag! Ja, ik benoem één van ons vieren omdat we sinds 20 jaar met elkaar een trouw vriendinnengroepje vormen. Toen mijn oudste naar de lagere school ging, ontstond automatisch dit groepje en man, man, man wat hebben we in die tussentijd veel met elkaar mee gemaakt! Echter, aan een ding ontbrak het nog altijd: Samen een nachtje weg! En zo sliepen we samen in het nog vrij nieuwe NHow Rotterdam en het werd het een heel speciaal vriendinnenweekend.

Vriendinnenweekend

Een vriendinnenweekend in het vertrouwde Rotterdam

Ik hoor jullie denken: Waarom zo dichtbij huis? Dat maakt ons ten eerste niet uit, als we maar bij elkaar zijn. Maar vergeet niet, in dit prachtige hotel in het gebouw “de Rotterdam” daar wil je gewoon een keer zijn geweest als je Rotterdammer bent! Het prachtige design, de architectuur en de urban art geven je een warm welkom. Het logeren dichtbij huis is er overigens bij ons ingeslopen door Corona… Er was namelijk een periode dat je alleen uit eten kon als je ergens bleef slapen. Dat hebben we indertijd een aantal keer gedaan en is tot nu toe blijven hangen. Maar dit hotel is natuurlijk voor iedereen een fantastische belevenis!

Het NHow hotel ligt overigens heel centraal. Op de Kop van Zuid, naast het Luxor theater en dichtbij heel veel restaurantjes hoef je eigenlijk niet ver bij het hotel vandaan te gaan. Daarnaast beschikt het hotel over een super mooie Gastrobar ELVY met het mooiste uitzicht op de Maas en natuurlijk de skyline van het centrum van Rotterdam. Ik vond het heel bijzonder om naar buiten te kunnen kijken met de wetenschap dat mijn twee kinderen aan de andere kant van het water sliepen. Het uitzicht heeft er ook toe geleid dat we met de gordijnen open hebben geslapen;), gewoon fenomenaal! Vanuit het hotel ben je zo in het centrum van Rotterdam, je hoeft slechts de Erasmusbrug over die zo mooi te zien is vanuit het hotel. Maar ook ben je zo in Zuid waar tegenwoordig steeds meer hippere tentjes te vinden zijn.

Na een heerlijke cocktail bij ELVY zijn we toch even naar buiten gegaan om ergens een lekker hapje te eten. Wat fijn als dat op loopafstand kan, je ook een drankje kunt drinken en zo weer terug bent in het hotel. Bij de kleine shop bij de receptie kochten we nog snel een flesje wijn die we ng op de slaapkamer soldaat hebben gemaakt. We hadden per slot van rekening toch wat te vieren. Uiteindelijk vielen we snel in slaap in het overheerlijke bed!

Vriendinnenweekend

Het luxe gevoel van een hotelkamer…

Wat ik trouwens ook altijd gaaf vind als de badkamer en de slaapkamer verbonden zijn met een glazen wand. Zo houd je ook contact met elkaar tijdens het tandenpoetsen, make-uppen en ja ook tijdens het douchen;). Maar het voelt gewoon zo gezellig! De kamers zijn echt lux, het voelt als een heel bijzonder uitje om hier te mogen slapen. 

Na het fantastische ontbijt, waar je bijvoorbeeld toast avocado kunt eten, kaas met warme appeltjes en honing, vers fruit en nog veel meer, zat ons uitje erop. Naar wat ik gehoord heb, waren de meiden versleten! Versleten in de goede zin van het woord, want we hebben het ontzettend fijn gehad. Letterlijk: HET LEVEN GEVIERD!

Een nog betere indruk van het hotel en ons vriendinnenweekend kun je krijgen door even op mijn instagram post te kijken. Ik ben benieuwd wanneer jullie gaan boeken!

Vriendinnenweekend
Vriendinnenweekend
Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply