Geen categorie

Back in time: de favoriete outfit picture van Barbara

22 augustus 2016
Mimpi

WAT IS JOUW FAVORIETE MIM-PI OUTFIT FOTO?

Wij dachten dat het wel weer eens tijd is voor een leuke nieuwe rubriek: Back in time. In deze rubriek laten wij, en misschien vinden jullie het ook wel leuk, onze favoriete outfit/foto uit het verleden zien. Sommige items zijn nu nog steeds leuk en wij Shopaholieks hebben allemaal dezelfde tic: we zoeken ons rot om sommige items in grotere maten te bemachtigen. Al deze items kun je waarschijnlijk nog wel vinden in de juiste facebookgroepjes of op Marktplaats. Heb je dit/deze items zelf te koop? Dan mag je het hieronder in deze rubriek gewoon te koop aanbieden.

Vandaag heb ik een foto teruggezocht van Bobbie. Vier zomers geleden, back in time, Bobbie was drie jaar en ik had dit setje voor haar aangeschaft. Mim-Pi was destijds bij Bobbie wel één van de hoofdmerken en droeg ze dus geregeld.

Dit tule setje staat me nog zo helder voor de geest. Het is prachtig helder aqua/ lichtblauw. Het shirtje heeft witte loafertjes in de vorm van een hart op de voorkant en de mouwtjes zijn afgewerkt met broderie. Het rokje heeft als ik het goed heb twee tule laagjes en daaronder een onderrokje wat ook afgezet is met broderie. Nou, meer meisjesachtig kunnen we het niet maken;)

Ik heb toen heel veel foto’s van Bobbie in de tuin genomen met haar toverstafje, want ze was toen helemaal in de toverfee-periode! Zonne heeft dit setje later ook nog gedragen, dubbel genieten dus;) Toch grappig die back in time zo duik je nog eens in de fotoboeken en komen die leuke outfitjes ook weer eens voorbij!

Heb jij ook leuke Mim-Pi foto’s van je veel jongere meisje? Zo ja, post ze hieronder! Dan geniet iedereen weer even van de voorgaande collecties!

 

Shoppen:

De nieuwe wintercollectie is uit van Mim-Pi en deze is voor de monochrome kids en de kleurrijke kindjes echt te gek! Je kunt de kleding onder andere bij Amazingkids.nl of Kixx-Online.nl shoppen.

Benieuwd naar de complete collectie? Kijk dan eens op de Facebookpagina van Mim-Pi

 

Mim-Pi

Mim-Pi

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply