Barbara GIRL NIEUWE COLLECTIE

Kidz-Art zomercollectie 2017, behind the scenes

13 februari 2017
KIDZART zomercollectie 2017

KIDZ-ART ZOMERCOLLECTIE 2017

STYLING EVENT & PHOTOSHOOT

 

Kleine Nova en ik mochten een aantal maanden geleden naar een supergaaf event waar de Kidz-Art zomercollectie 2017 was te zien. Die dag kwamen zes modelletjes. Zij mochten zelf een Kidz-Art setje van de nieuwe collectie uitkiezen en dan op de catwalk voor de camera hun setje showen! Nova was zo trots als een pauw, want zij mocht dit ook!

Het eerste dametje kwam al uit de “pick-your-own-outfit- room” en had een prachtig felgekleurd roze maxidress in haar handen met een flashy zilveren jackje! Wat een goede keuze zeg! Alle kleine fashionista’s hadden trouwens prachtige combi’s gemaakt! Zo blijkt dat de items onderling perfect te combineren zijn.

Nova mocht ondertussen de catwalk (nog in haar eigen dress) even uittesten. Daarna was ook zij aan de beurt om de snoepjeskamer te betreden. Dat wordt lachen, dacht ik nog, want ik kies altijd haar kleding uit. Ze liep direct op een kekke jasje af. Deze moest absoluut aan! Het is van een look-a-like satijnen materiaal met geometrische driehoeken in wit, paars, rood, aqua, zwart en een beetje groen. Het klinkt als “too much”, maar het is écht prachtig. Een mooi aqua shirtje moest en zou eronder gedragen worden. “Nu wat mij betreft een leuk klokkend rokje eronder voor de girly touch” dacht ik nog, maar nee hoor, dat werd het niet.

Deze dame koos, weliswaar mooi roze met een soort van kleine verfspetters erop, korte broek. Geweldig dat dit het écht moest worden en het was absoluut hip! Ook de sandalen werden natuurlijk niet zilver, maar shiny roze! Whoehoe, een compleet zelf uitgezochte “Nova Kidz-Art-look” is een feit!

Bij een professionele visagiste kreeg Nova als een echt modelletje een beetje make-up op en al lopend op de catwalk was ze ietwat verlegen, maar een mannequin in spé. De andere modelletjes showden ook nog een outfit wat Kidz-Art voor ogen had en zo werd de dag mooi ingevuld met prachtige foto’s en vrolijke meiden!

Zoals je ziet zijn de Indiase en Ibiza invloeden weer volop aanwezig. Het is absoluut kleurrijk met bijzondere details, waarin het schitterende goud terugkomt. Kleurrijke knopen en gevlochten riempjes maken elk kledingstuk uniek.  Ook worden er veel verschillende stoffen gebruikt en is metallic van de partij. Het leuke is dat Kidz-Art zowel voor de wat meer ingetogen, als ook de ontzettend uitbundig meid is. Het is maar hoe je het mixed and matched.

 

Verkoopinformatie:

Kidsfashion Koekoek

Ko & Flo

 

Barbara
Meer blogs
Instagram pics

 

KIDZ-ART zomercollectie 2017

KIDZ-ART zomercollectie 2017

KIDZ-ART zomercollectie 2017

KIDZ-ART zomercollectie 2017

KIDZ-ART zomercollectie 2017

sponsored-post


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 9, 7 en 4 jaar. Ik ben gek op kindermode en vooral de girly met stoere touch! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply