MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Guur weer vraagt om extra huidverzorging!

14 oktober 2019
IMG_5409

 Een nieuwe huidverzorging, een nieuwe uitdaging!

Niet elke huidverzorging past bij mij. Ik heb niet een moeilijke huid, maar toch kan ik niet alles hebben. In het verleden heb ik wel eens enorme huiduitslag gehad van bepaalde crèmes, dus in eerste instantie ben ik altijd heel voorzichtig. Toch werd mijn aandacht getrokken door MGC Derma, met name ook op internet las ik hele goede recensies over deze huidverzorging.

Ik ga niet snel overstag voor een ander merk. Maar nu ik MGC Derma gebruik, lijkt het wel of mijn huid straalt. Mijn huid ziet er echt prachtig en egaal uit. De crèmes zelf smeren heerlijk uit waardoor je maar een beetje nodig hebt. Mijn huid voelt ook direct erg verzorgd en gehydrateerd aan. Zelfs de crème voor mijn decolleté en hals lijkt wonderen te verrichten. Ik ben echt heel erg blij dat ik deze stap gezet heb.

Bekentenis nummer 1: Ik ben echt ijdel!

Ik geef het toe, ja ik ben ijdel! Ik ga meestal niet zonder verzorging de deur uit. Dat wil zeggen, mijn dag en nachtverzorging heb ik natuurlijk altijd op. Maar ga ik sporten dan ben ik niet opgemaakt. Hooguit een beetje mascara, omdat mijn ochtend-look niet altijd door de deur kan. Het belangrijkste vind ik toch de basis, dus de dag-, nacht- en oogcrème en het liefst ook een serum. Wat goed is om te weten, is dat aan de crèmes van MGC Derma een CBD extract is toegevoegd.

Wat is een CBD extract?

CBD heeft een sterke ontstekingsremmende werking, wat betekent dat het de huid kalmeert, roodheid vermindert en ontstekingen zoals puistjes tegengaat. Ook blijkt CBD mogelijk de overproductie van talg te verminderen, wat bijdraagt aan een minder glanzende huid en een kleinere kans op de vorming van onzuiverheden. Sinds het gebruik van deze lijn, is mijn huid ook zeker kalmer geworden. Ik had nog wel eens last van zo maar een puistje of een meeëter en er werden nog wel eens grapjes over gemaakt. Dat is dus voorbij!

CBD zorgt daarnaast ook voor een betere huidopname van andere ingrediënten, waardoor dit samen met haar eigen sterke eigenschappen bijdraagt aan een gezondere, beschermde en jonger uitziende huid.

Bekentenis nummer 2: Ja, ik spendeer veel tijd in de badkamer

Met name ’s avonds voor ik ga slapen zorg ik ervoor dat mijn huid goed verzorgd is. Een goede reiniging om mee te beginnen. Vervolgens een serum en een nachtverzorging. Het liefst ook nog een oogcrème. Eén tot twee keer per week geef ik mezelf een scrub en een maskertje kado. Oh yes, wat voelt je huid dan lekker zacht aan. Ik durf het dan ook bijna niet te zeggen, maar ik ben al gauw een twintig minuutjes zoet voor ik in bed stap!

Bekentenis nummer 3: Belangrijk vind ik het om er verzorgd uit te zien

Ondanks dat ik de 50 gepasseerd ben, vind ik het nog altijd leuk om complimentjes te krijgen. En hea, wie vindt dat niet fijn? Ik zorg er dan ook voor dat ik een verzorgde look heb. Ik vind het namelijk ook bij anderen leuk om te zien als men er goed uitziet. We hoeven niet allemaal “miss world” te zijn, maar er mooi verzorgd uitzien doet heel veel. Dus ja, netjes aankleden en dan pas de deur uit.

Over MGC Derma

MGC Derma is een luxueus, high-end skincare merk dat bekend staat om het gebruik van hoogwaardige kwaliteit CBD in hun producten. Het merk komt van origine uit Australië, maar de producten worden geproduceerd in Europa. Dat betekent dus ook dat ze geheel dierproefvrij zijn.

MGC Derma heeft al drie prestigieuze beauty awards in de wacht gesleept: de Notebook Beauty Awards van 2018, de Beauty Shortlist Awards van 2019 en de UK Attracta Beauty Awards 2019.

 

MGC derma


Facebook Comments


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply