BOY REVIEWS

Thijs in een winterjas van Sevenoneseven

28 oktober 2015

Warm, warmer, warmst

Thijs wilde niet naar buiten, hij vond het zoooo koud. Hij had er nog maar weinig vertrouwen in dat zijn mooie jas van Sevenoneseven hem genoeg warmte ging bieden. Maar moeders wil is wet en moeders hebben (bijna) altijd gelijk. Dus we gingen toch lekker naar buiten en het was echt heerlijk. En Thijs had het niet koud en speelde uiteindelijk zelfs zonder jas buiten. Echt heel koud is het namelijk nog niet. Maar heb je nog geen winterjas, dan wordt het echt tijd om er één aan te schaffen.

Ik heb zelf een enorme liefde voor groene parka’s. Maar een groene parka heeft Thijs al. Dus ik moest van mezelf echt op zoek naar heel iets anders. Heel enthousiast ben ik niet over het aanbod in jongensjassen land. Gelukkig stuitte ik op dit gave exemplaar van Sevenoneseven. Deze oranje donsjas heeft hele donkerblauwe mouwen van een soort vilt. Een lekker stevig materiaal, wat de mouwen van een winterjas goed kunnen gebruiken, is mijn ervaring. De dubbele capuchon staat erg gaaf en kun je er ook afritsen. Verder is de jas afwerkt met leuke emblemen en logo’s.

Sevenonseven heeft nog veel meer leuke jassen en ook kleding in haar assortiment. Ook de meisjescollectie is echt de moeite van het bekijken waard.

Shoppen: Sevenonseven

Thijs draagt een broek van Retour en schoenen van Braqeez.

Ons oordeel:

  • Prijs:  De jas kost € 129,99.
  • Kwaliteit: De jas heeft een prachtige kwaliteit.
  • Pasvorm: Thijs is 130 cm en draagt de jas in maat 134/140.
  • Draagcomfort: Thijs is dik tevreden, de jas zit lekker en houdt hem goed warm.
  • Minpunt: Ik heb geen minpunt kunnen ontdekken.
  • Pluspunt: De stevige stof van de mouwen. Hier komen vaak slijtage plekken aan de mouwen, ik denk dat deze stof zich heel goed houdt. Daarnaast vind ik de dubbele capuchon erg leuk.
IMG_9077

Koukleum, handen in de mouwen.

IMG_9088 IMG_9082 IMG_9054 IMG_9084 IMG_9052

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply