GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

TOPITM REVIEW – SPRING / SUMMER 2021

21 april 2021

Een coole tienerlook!

Wat hebben we toch ontzettend veel zin in de zomer! Zeker na de tweede levering van het hippe TOPITM! In deze review laten we een complete outfit zien, die past bij elke leeftijd. Zeker ook bij de wat oudere meisjes! En we delen nog een leuk nieuwtje… 

Het mooie TOPITM heeft al twee leveringen uitgebracht. Stuk voor stuk mooie items, met een vrolijke knipoog naar de country & western stijl. Franjes, stars & stripes zagen we voorbij komen, uitgevoerd in warme tinten als rood, bruin en donkerblauw. Klik hier om de hele eerste levering nog eens rustig te kijken. In de tweede levering zagen we ook zeker wat stoere ‘cowgirl’ invloeden.. Maar ook hele romantische items in off-white. Dierenprints zijn nog steeds niet weg te denken dus ook die zagen we hier terug. En wat te denken van de prachtige trendkleuren zoals geel en lila. Maar ook ‘zwart/wit’ maakt een belangrijk onderdeel uit van deze collectie!

Dochter Bente wordt eind mei alweer 10 jaar. Ik zag de afgelopen twee jaar haar kledingsmaak veranderen van heel meisje-meisje naar wat stoerder met een girly twist. Maar gelukkig kan ze ook nog steeds vallen voor een leuk rokje of jurkje. Vooral de afwisseling maakt het leuk op deze leeftijd. Bij het uitzoeken van de TOPITM review outfit zag ik dat ze duidelijk ging voor een coole look met leuke details die het toch weer speels maken. Ze koos voor de jersey top LILI in de kleur zwart. Op de voorkant zit een zwart witte tape met franjes. Deze top kan gecombineerd worden met heel veel onderstukken uit deze zomercollectie. Bente pikte er direct short DENISE uit. Dit leuke broekje is een echte eyecatcher! Het is gemaakt van een heerlijk soepele sweatstof, heeft steekzakjes en is voorzien van een elastische band. En het draagt bovendien heel comfortabel. Nu ze veel zelf naar school fietst, is een broekje ook vaak net wat handiger dan een rokje of jurkje. De witte sneakers met neon gele accenten maken de outfit helemaal af. Deze sneakers zijn van het kwaliteitsmerk Braqeez. Je leest de review hier nog even terug.

NIEUWTJE: Vanaf volgend seizoen komt er een speciale collectie voor de wat grotere meiden zoals Bente. De collectie zal MISS-T gaan heten. TOPITM richt zich dan meer op de 5-6-7-jarigen en MISS T wordt ontworpen voor de 8-9-10-jarigen. Ook zien we dat de meisjes steeds groter worden dus de collectie gaat door tot en met maat 170-176. Hoe fijn is dat!

Maatinfo: Bente is 150 cm en heeft een smal postuur. Ze draagt beide items in maat 146-152. Het sluit heel mooi aan en zit comfortabel maar er is weinig groeiruimte. We hopen het dan ook in de meivakantie aan de kust al te kunnen dragen.

Shoppen: top LILI – short DENISE 

Braqeez sneakers: Reny Run wit

Ook het ‘broertje’ van TOPITM is al uit, het kleurrijke Mister-T. Een compacte en zeer comfortabele collectie voor stoere boys. Klik hier voor het overzicht van deze collectie en om direct te shoppen!

www.topitm.nl 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

Liefs, Jolanda

 

Topitm zomer 2021

 

Topitm zomer 2021

 

Topitm zomer 2021

 

Topitm zomer 2021

Topitm zomer 2021

 

Topitm zomer 2021

 

Topitm zomer 2021

 

Topitm zomer 2021

 

Topitm zomer 2021

 

*sponsored post

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply