Anouk GIRL KIDS FASHION

LoveStation22 Winter 2018/2019

16 augustus 2018
lovestation22 winter

All you need this winter is LoveStation22

Terwijl ik dit schrijf ben ik nog met vakantie… want wij hebben nog een ruime week te gaan! We genieten met volle teugen, al merk ik zo zoetjes aan ook wel dat de kinderen weer toe zijn aan regelmaat. En ik eigenlijk ook wel… Hoewel ik nog steeds heel blij word van het zonnetje en de zomer, blijf ik een Shopaholiek en gaat mijn hart sneller kloppen van de nieuwe wintercollecties die de winkels binnen druppelen. Vanavond laat Norah jullie onze eerste aanwinst voor de winter zien, een prachtige set uit de nieuwe LoveStation22 winter collectie. Kijk en lees je mee?

Orange is the new black

De jurk die Norah draagt valt direct op door de oranje/okerkleurige dierenprint gemixt met zwart, waardoor een herfstige kleurstelling ontstaat. Je waant je gelijk in een bosachtige omgeving en krijgt toch stiekem weer zin in de tijd van vallende bladeren. Op de boord van de mouwen komt het leuke printje weer terug. De achterkant van de jurk is al net zo opvallend, de rij (fake) knoopjes op een contrasterende bies geeft een catchy effect en mooie pasvorm. De tijd van pittige rokjes en jurkjes is voorbij, tegenwoordig mag het allemaal wel weer wat langer vallen. Norah draagt de jurk in maat 110/116, hoe groot zij nu exact is weet ik niet, maar ik schat zo’n 107 cm. Ze heeft, zeker in de lengte, nog voldoende groeiruimte om de jurk tot aan het einde van het seizoen te kunnen dragen. De bijpassende zwarte legging sluit mooi om haar benen. Deze set uit de LoveStation22 winter collectie moest ik gewoon hebben, ik ben nog steeds niet uitgekeken op dierenprintjes en de verrassende oker/oranje kleur is in het echt nog mooier dan op de foto’s. In de collectie vind je nog veel meer door de natuur geïnspireerde kleding, ik ben benieuwd wat jouw favoriet is!

Shoppen

De kleding van LoveStation22 is te koop via hun eigen website en natuurlijk via de verkooppunten door het hele land.

Op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen deel ik mijn favoriete foto’s van alledag en ook regelmatig de outfits van mijn kids, kom je me daar volgen? Mijn eerdere blogs lees je hier terug.

lovestation22 winter

lovestation22 winter

lovestation22 winter

lovestation22 winter

lovestation22 winter

lovestation22 winter

lovestation22 winter

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply