BOY Hanneke NIEUWE COLLECTIE

SNEAK! MortenZ Wintercollectie 2017 / 2018

22 augustus 2017

ENJOY THE CRAZY THINGS

MortenZ 2017/2018

Over twee dagen is het eindelijk zover: de wintercollectie van het gave merk MortenZ komt uit en daar zullen de echte fans al een tijdje op hebben zitten wachten. De hoogste tijd dus om jullie een gave Shopaholiek Sneak te geven van de collectie van 2017/2018. Mats laat jullie alvast een stoere set én tas zien. Kijk je mee?

Je hebt de laatste tijd vast al een en ander langs zien komen op Facebook en Instagram. Ik zag al heel veel moois en, als moeder van 2 jongens, heb ik al een lijstje van items die ik zeker wil hebben! Ik zorg dan ook dat ik donderdagochtend klaar zit want het kan heel snel gaan! Maar de echte MortenZ fans weten dat vast wel.

Voor de sneak op Shopaholiek hebben we alvast een heel gave set om te laten zien. Vooral de kleuren zijn weer erg mooi deze collectie. De felle kleuren staan mijn jongens altijd goed. Toen Mats het aantrok gaf hij meteen aan dat het allemaal zo lekker zat. Het shirt, in een prachtige fel blauwe kleur valt mooi aangesloten. Dit is, zeker voor smalle jongens zoals Mats, een van de redenen dat we altijd veel MortenZ in huis hebben. Het valt altijd mooi en het heeft ook nog eens een sportieve uitstraling. De gele accenten, zoals de tekst en de prachtige rode bies op de mouwen maken dit shirt helemaal af! De grijze sweatpants die Mats draagt heeft een brede band met tunnelkoord. De broek is voorzien van steekzakken en heeft een witte bies aan de zijkant. De boorden onderaan hebben een bordeaux rode streep. Deze kleur komt weer terug in de gave schoenen die ook van MortenZ zijn.

De schoenen van MortenZ komen ook uit de nieuwe wintercollectie en zijn inmiddels al online en in de winkel verkrijgbaar. Op de website van Mortenz kun je zien waar ze te koop zijn. 

Om het geheel helemaal af te maken hebben we er ook nog een gave rugzak van MortenZ bij. Deze is niet alleen heel erg stoer en ruim maar ook heel stevig, zoals we dat gewend zijn.

MAATINFO:

  • Mats is 138 cm lang en draagt de set in maat 134/140. De kleding valt goed op maat. Twijfel je tussen twee maten, dan zou ik voor de grootste maat kiezen.
  • De schoenen vallen goed op maat tot iets ruimer. Mats heeft nu maat 36 maar omdat de winter nog lang duurt draagt hij op de foto maat 37. Die zijn nu nog wat te ruim maar daar groeit hij vast snel genoeg in.

Zijn jullie al net zo enthousiast als wij? Nog heel even geduld en dan kunnen we los gaan!

MortenZ is vanaf donderdagochtend 24 augustus 09.00 uur onder andere te shoppen bij Woods en natuurlijk via MortenZ.

Blogger Hanneke:

Wil je meer blogs van Hanneke lezen, klik dan hier.

Op instagram plaats ik veel foto’s en ik vind het dan ook leuk als je mij volgt: @Hanneke


blog_1_bijgesneden_kleinblog_9bMortenZMortenZblog_10bMortenZMortenZMortenZ

sponsored-post

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply