BOY REVIEWS

Thijs in Indian Blue Jeans en Giga

23 september 2016

EEN OUTFIT IN MOOIE HERFSTTINTEN

Ik moet jullie iets bekennen, mijn grote liefde Scotch, is wat jongenskleding betreft van zijn eerste plek gestoten. En wel door het stoere Nederlandse jeanslabel Indian Blue Jeans. Ik vind dit merk echt zo gaaf voor mijn grote bink. De skinny fit broekjes zitten hem fantastisch en blijven zo mooi. En hun bovenkleding is gewoon te leuk en heerlijk afwisselend. Lucky me dat ik als kidsfashion blogger regelmatig een setje van Indian Blue Jeans mag uittesten. In blog- en instaland noemen ze dit brandrep, je vertegenwoordigt dan het merk. Natuurlijk wel een merk wat echt bij je past, het moet wel oprecht blijven uiteraard. We hebben nog geen officiële verkering, maar ik denk dat ik binnenkort de eerste stap zet en ze ga vragen.

Bigamie binnen de mode moet kunnen toch? Er zijn zoveel leuke merken en als Thijs alleen in Indian Blue Jeans de straat op mag, moet dat op blote voeten. Daarom combineren wij zijn outfit met zijn super fijne booties van Giga. Van dit hippe schoenenmerk ben ik ook een echte fan. De halfhoge laarsjes zijn heerlijk gevoerd met borg. Een lekker warm en comfortabel schoentje dus voor de winter.

En warm en comfortabel is ook Thijs zijn super hippe bomber, een echte musthave voor deze winter. De grijs groene bomber is geknipt voor de herfst. We combineren hem met een prachtige print sweater in echt herfsttinten en een grijze skinny jeans. Alles dus van onze favo label Indian Blue Jeans.

Maatvoering:

Thijs is nu 137 centimeter en draagt alle kleding in maat 10. Broeken neem ik vaak een maatje kleiner, maar dat is bij skinny model Ryan niet nodig. Alles zit nu al erg mooi en met zeker genoeg groeiruimte voor de winter. Thijs zijn booties draagt hij in maat 36, de maat waar hij nu naar toe groeit. Benieuwd naar een andere leuke Indian Blue Jeans outfit met Giga schoenen, klik dan hier.

Verkoopinformatie:

sweater

jeans

bomber

boots

Indian Blue Jeans sweaterGiga kinderschoenenIndian blue jeans Indian Blue Jeans bomberIndian Blue JeansIndian Blue Jeans bomberIndian Blue Jeans Indian Blue Jeans

*sponsored post

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply