BOY REVIEWS

Thijs in bobbi ravioli

3 november 2015

PREPPY MET EEN SPORTIEVE TWIST

Bobbi ravioli is voor mij één van de merken in de kast die ik het meest draagbaar vind. Zachte biologische stoffen die stevig zijn. De kleding is afgewerkt met leuke details, maar niet met kwetsbare details. Ik vind bijvoorbeeld kant of tule ook erg mooi (niet voor jongens hoor) als dit verwerkt is in kleding. Bobbi ravioli heeft dat niet en dat maakt de kleding zo draagbaar dat wij er hier thuis opvallend vaak voor kiezen.

Tot voor kort kwam bobbi ravioli alleen voor in Lindes kast, maar sinds dit seizoen hebben ze ook een echte jongenslijn. Ik had hier in de zomer al over gelezen en was zo benieuwd of de jongenscollectie van bobbi ravioli ook iets voor Thijs zou zijn. Hij is gek op zachte, comfortabele kleding, maar als je acht jaar bent moet het natuurlijk ook stoer zijn. Zoals je ziet is zijn vest en shirt helemaal goedgekeurd. Thijs vindt het heerlijk dragen en het staat hem echt tof.

Thijs draagt t-shirt Nicolas met de coole tekst “boys will be boys”. Daaroverheen draagt mijn koukleum nog het stoere sportvest Ole. Sportief en toch een beetje preppy. Het is deze week Engelse week bij Thijs en Linde op school. Ze moeten ook één dag in uniform, wat inhoudt dat je in blauw, wit en eventueel een beetje rood gekleed op school moet komen. Dat zal hier in huis een echte bobbi ravioli dag worden. Leukste schooluniform ooit.

Thijs draagt bij zijn bobbi ravioli kleding een super fijn broekje van Retour Jeans. Retour heeft wel vijf skinny fit modellen in de collectie deze winter, dus ik kon mijn hart ophalen voor mijn skinny ventje. Zijn fijne schoenen van Braqeez eronder en klaar!

Shoppen: bobbi ravioli.nl

Ons oordeel:

  • Prijs:  Het t-shirt kost € 39,95 en de het sportvest € 49,95.
  • Kwaliteit: Super!
  • Pasvorm: Thijs is 130 cm en draagt maat 134/140.
  • Draagcomfort: De eerste keer dat we foto’s wilde maken regende het en moest de kleding weer uit, daar was Thijs niet blij mee; het zat super lekker.
  • Minpunt: De witte band in de boord van het sportvest zit alleen aan de buitenkant waardoor de rode binnenkant iets doorschijnt en het wit een iets roze gloed krijgt.
  • Pluspunt: Mooie kwaliteit, zachte stof, biologisch, draagbaar…..moet ik nog doorgaan?

IMG_9193IMG_9108 IMG_9191 IMG_9098 IMG_9189 IMG_9123

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply