BOY REVIEWS

Monochrome jongenskleding

1 maart 2017
monochrome jongenskleding

EEN TIENER IN HUIS

Het is vandaag tien jaar geleden dat Thijs geboren werd. Heel lang leek het nog zo kort geleden dat ik moeder werd en dat ieniemini kleine baby’tje in mijn armen hield. Nog geen drie kilo woog ons ventje dat ons ouders maakte. Dit is eigenlijk het eerste jaar dat de tijd van kleine kinderen echt in het verleden ligt. Thijs wordt ook al zo groot, echt een stoere tiener, jaaaa deze leeftijd past bij hem.

Monochrome jongenskleding

Bij een tiener past een stoere wat meer volwassen look. Ik ben gek op kleur en printjes, Thijs kan het allemaal niets schelen. Ik merkte dat ik nu op zoek was naar iets rustigers en kwam uit op deze monochrome jongenskleding van Indian Blue Jeans. Zowel de sweatbomber als het T-shirt vallen lang, een nieuwe trend binnen de jongenskleding, en ik vind het super stoer staan. De verschillende tinten zwart en grijs zorgen ervoor dat deze monochrome look niet saai wordt. Het T-shirt is officieel zelf ink blue van kleur, maar blend prachtig met het zwarte vest en de grey demin. De lange bomber is bezaaid met handjes en het Indian Blue Jeans logo en het T-shirt heeft een dots print. Komt mijn liefde voor printjes ook in deze monochrome jongenskleding toch om de hoek kijken.

Gave sneakers

Thijs en ik zijn ook al geslaagd voor sneakers voor het nieuwe seizoen. Thijs heeft, denk ik, al wel drie zomer lang witte sneakers. Deze kleur staat zo leuk in de zomer en combineert heel makkelijk. Ik wilde daar dus bijna weer voor gaan, maar besloot uiteindelijk toch eens iets anders te kiezen. We kwamen uit op deze zwart, wit en grijze sneakers van Giga. Perfect bij de monochrome jongenskleding toch? En ook onder een blauwe jeans staan ze fantastisch. Ik vind vooral de gaatjes in het witte leer zo tof. Dit geeft een mooi en zomers effect aan de sneaker.

Wie jarig is trakteert

Bij jarig zijn hoort trakteren, niet waar? Daarom verloten we onder de reacties op dit blog een flinke hand vol Indian Blue Jeans armbandjes. Je hoeft alleen maar te laten weten of je deze voor een jongen, meisje of beide wilt. Maandagavond 6 maart laten wij in een reactie onder dit bericht op onze Facebookpagina weten wie de gelukkige is. Toevoeging: de winnaar van de armbandjes is Diana Wind, je mag een mailtje met je adres sturen naar annemarie@shopaholiek.nl. 

Facts

 • Thijs is 140 centimeter en draagt de kleding van Indian Blue Jeans in maat 10 en dit zit echt perfect. Het zal zeker niet snel te klein zijn, maar is ook niet te ruim.
 • Ook de Giga sneakers draagt hij gewoon in zijn eigen maat 36.
 • De lange sweat bomber heeft de perfecte dikte voor de lente en koude zomerdagen.
 • Op het randje van de rechter mouw van het t-shirt staat good vibes.
 • Thijs draagt van de jeans model grey ryan skinny fit.

Fashionideetjes

 • Een bandana om de nek of pols van je zoon is helemaal hot.
 • Twee t-shirts over elkaar kan ook een erg leuk effect geven. Rol dan de mouwen iets om.
 • Strijk de jeans niet voor een stoere look. Of had ik je al bij niet strijken?!
 • Draag een opvallende riem bij deze jeans.

Shoppen

Indian Blue Jeans shop je bijvoorbeeld hier. En zoek hier naar een Giga dealer bij jou in de buurt.

Annemarie

 • Volg Annemarie op Instagram
 • Naast monochrome is metallic ook heel cool voor boys, kijk hier maar eens
 • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier

monochrome jongenskledingmonochrome jongenskledingmonochrome jongenskledingmonochrome jongenskledingmonochrome jongenskledingmonochrome jongenskleding Monochrome jongenskledingMonochrome jongenskleding

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Mira 3 maart 2017 at 07:49

  Leuke outfit. Mijn zoon wordt bijna 4, ga snel kijken of ik in zijn maat ook zoiets kan vinden.
  De armband wil ik ook voor hem winnen

 • Leave a Reply