GIRL

You give me butterflies

12 februari 2016

HAPPY VALENTINES DAY

Na deze Engelse titel ga ik weer verder in het Nederlands hoor. Veertien februari, de dag die uitgeroepen is tot de dag van de romantiek. De dag waarop je net dat kleine beetje extra moed hebt om je liefde voor iemand uit te spreken. En het mag lekker veilig anoniem. Vooral op de middelbare school vond ik dit een spannende dag, zou ik een kaartje krijgen? Thijs en Linde zijn nog niet met de liefde bezig, maar toch hoor ik regelmatig dat ook jonge kinderen al verliefd zijn. Heb jij een kleine Don Juan in huis? Of is je dochter helemaal in love en super cute met haar vriendje?

Een modetrend van deze zomer die heel goed bij deze romantische dag past is de vlinder print op kleding. Je ziet deze print echt bij heel veel merken terug. Ik ben zelf gek op vlinders en val dus als een blok voor de vrolijke, lieve items. Ik heb een paar van mijn favorieten voor je op een rijtje gezet.

Shoppen? Klikt op de foto en je komt bij de juiste webshop terecht.

Vingino sweatjurk you give me butterflies

H&M roze jas met vlindervoering

Wild schoenen met vlinders

H&M roze legging met gouden vlinders

Lovestation22 jurk met vlinder

Molo singlet met vlinders

Mim Pi jurk met vlinders

Kiezeltje rokje met vlinders

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply