BOY GIRL NIEUWE COLLECTIE

Met Clic! zetten we de schoenentrends op een rij

8 maart 2016

DE NIEUWE COLLECTIE VAN CLIC! IS HIP, HOT EN EEN VLEUGJE KLASSIEK

O my; wat is de schoenencollectie van Clic! voor deze zomer prachtig en zo trendy. Daarnaast geven de foto’s van hun zomercollectie mij een heerlijk vakantiegevoel. Echt genieten om deze blog te maken en ondertussen te mijmeren voor welk paar ik zelf zal gaan. Naast mooi en hip is de collectie heel gevarieerd, je ziet booties, veterschoentjes, sandaaltjes, ballerina’s, slip ons en natuurlijk sneakers. Ook niet onbelangrijk is dat dit merk echte kwaliteitsschoenen levert. Ik zet de trends uit schoenenland even voor jullie op rij.

Sneakers zijn ook deze zomer weer helemaal hot. Droegen we ze een paar jaar geleden voornamelijk om te sporten, inmiddels kunnen ze gewoon onder jurkjes en rokjes. Clic! maakt sneakers naar mijn hart, niet te sportief, lekker glimmend en glanzend en hier en daar wat stoerder gemaakt met subtiele dierenprintjes.

Een andere echte trend deze zomer zijn de metallics. Gouden of zilveren schoentjes zijn zo mooi en passen eigenlijk overal wel bij. Toch liever een tintje, geen probleem, Clic! heeft het allemaal.

Dan de tikkie klassieke veterschoen, een beetje wennen misschien, maar voor de exemplaren uit deze collectie ga ik toch echt overstag. Die zilveren met gaatjes en nog zo’n trend, een witte zool, wauw. En ik zie Thijs zo weglopen op de halfhoge veterschoenen, die door het kleuraccent weer helemaal stoer zijn. Op de koudere dagen draag je zo’n schoen met een printsokje en opgerolde broekspijp.

Gingen we in de winter massaal voor zwart, ook bij de mini’s, voor de zomer zijn we iets aarzelender. Toch zie ik iedereen alweer overstag gaan en op de zwarte bohémian sandalen van Clic! was ik dan ook gelijk verliefd.

Sneakers, metallics, veterschoen, witte zool en zwart zijn de echte trends. Maar Clic! biedt nog veel meer en we zijn heel benieuwd wat jouw favoriet is.

Shoppen:

Clic! via Kleertjes.com

Clic! via Mooieschoenen.nl

Clic zwarte sandalen Clic zilveren schoen met blauwe sterrenClic ballerina Clic schoenen Clic sneaker Clic sandalen Clic kinderschoenen Clic sneakers Clic ballerina Clic sneaker Clic slip-on Clic sneaker met ster

                                                                                                                           *sponsored post

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply