Geen categorie

Back in time: de favoriete outfit picture van Annemarie

7 juli 2016

WAT IS JOUW FAVORIETE OUTFIT/FOTO EVER??

Wij dachten dat het wel weer eens tijd is voor een leuke nieuwe rubriek: Back in time. In deze rubriek laten wij, en misschien vinden jullie het ook wel leuk, onze favoriete outfit/foto uit het verleden zien. Sommige items zijn nu nog steeds leuk en wij Shopaholieks hebben allemaal dezelfde tic: we zoeken ons rot om sommige items in grotere maten te bemachtigen. Al deze items kun je waarschijnlijk nog wel vinden in de juiste facebookgroepjes of op Marktplaats. Heb je dit/deze items zelf te koop? Dan mag je het hieronder in deze rubriek gewoon te koop aanbieden.

Linde en ik zijn in de zomer echt gek op jumpsuits en deze van Lill’g Treasures was hier echt favoriet. Inmiddels loopt er een ander meisje in rond te huppelen want Linde past hem niet meer. Ook moesten we het deze zomer zonder een nieuwe collectie Lill’g Treasures doen. Maar dit originele, romantische merk komt terug deze winter, dus daar kijken we dan maar naar uit.

Zelf vond ik deze foto zo mooi, dat ik hem gebruikt heb voor de uitnodiging voor Lindes zesde verjaardag. Een vlinderfeestje gaf ze toen.

In de sale kun je nog wel wat vinden van dit merk, ik vind vooral de pants met veertjes heel erg mooi. En op de website van Lill’g Treasures kun je hun prachtige stijl uitgebreid bewonderen.

IMG_7069

 

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply