TEENS TREND

Trend: Sandalen met witte zool

18 juli 2016

Hot en Trendy: Sandalen met witte plateauzool

Toegegeven, ik vond ze niet meteen mooi. Maar dat heb ik wel vaker, ik moet soms gewoon even wennen. En ik weet niet precies hoe het komt, maar nu ik  ze vaker zie ga ik ze steeds mooier vinden. En niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn tienermeid. Die ze trouwens ook helemaal leuk vindt. Ik heb het over de sandalen met een dikke witte zool. Ze zijn helemaal van nu en net een tikje opvallender dan de gewone sandaal. Want dat je met echte blikvangers aan je voeten loopt dat mag duidelijk zijn. Ze zijn er in allerlei varianten en ik heb de leukste exemplaren voor je op een rij gezet.

Ook voor de jongere meiden vind ik het leuk, maar dan natuurlijk niet met zo’n hele hoge zool. Ik heb gezocht naar deze sandalen in een kindermaatje, maar ik heb maar één exemplaar kunnen vinden, en dat zijn deze van Gioseppo (nummer 7). Als je nog andere varianten hebt gevonden in een kindermaat, dan vind ik het heel leuk om deze terug te zien in de reacties.

Informatie:

 1. SPM sandaal met gespen
 2. Witte sandalen Lazamani
 3. Sandaal met oranje accenten
 4. Cognackleurige sandaal
 5. Sandaal met sleehak
 6. Sandaal met panterprint
 7. Gioseppo kindersandaal
 8. Zwart-wit CK

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Caroline 20 juli 2016 at 15:38

  Mijn dochter heeft deze. Staat erg lief. Prijs is ook leuk en een.prima kwaliteit.

 • Leave a Reply