GIRL NIEUWE COLLECTIE

WAAAW wintercollectie 16/17

15 september 2016
a-header

 WAAAW, wat een collectie!

Vorige week lieten we jullie al een review zien van een nieuw model jurkje, met zwierrok (je leest de review hier nog even terug). Vandaag is het dan eindelijk zover! Zijn jullie er klaar voor? De nieuwe herfst/wintercollectie van het hippe Waaaw is vanaf 9.00 uur verkrijgbaar in de winkels en online!

In een korte periode heeft Waaaw een mooie plek veroverd tussen de grote bekende merken. Het begon enkele jaren geleden met een basic jurkje met een simpele maar perfecte pasvorm. De twee drukkers bovenin maken ieder jurkje uniek want je kiest je eigen applicatie; van pioenroos, strik, tot subtiel gehaakt bloemetje verkrijgbaar in alle kleuren en stijlen. Hierdoor is het jurkje altijd feestelijk, hip en vrolijk. Door de combinatie van de perfecte kwaliteit (het blijft echt mooi!) en een hele nette prijs, wil je elk seizoen minimaal 1 nieuw item! Ik zeg bewust minimaal want hier zijn het altijd 2 à 3 stuks..  Dus wees gewaarschuwd… eenmaal een Waaaw jurk in de kast en je bent verslaafd!

Het is echter allang niet meer bij de basics gebleven. Er zijn inmiddels shirts met drukker verkrijgbaar die je combineert met kleurrijke rokjes en leggings. Bovendien is er elk seizoen een trendlijn verkrijgbaar waarin hippe prints worden gecombineerd met mooie basics. De slogan van Waaaw is dan ook: Kies, Creëer en Combineer!

In de nieuwe collectie zien we twee nieuwe prints: een kleurrijke pauwenprint en een zwart/wit grafische print met een funky uitstraling. Je ziet de prints terug in de jurkjes, leggings, rokjes en nu ook in fijne sweatpants! Verder is de collectie uitgebreid met zachte teddy rokjes en jurkjes met teddy op de buik. De applicatie bevestig je daarbij op de heup! Hoe leuk is dat! De two-colour jurkjes zijn voorzien van een sporty striping op de rug die je ook terugziet op de leggings. Ook zijn er diverse nieuwe applicaties beschikbaar zoals het superzachte bontje. Nu al favoriet bij onze dochter! Als die maar blijft zitten…

Kijk snel mee naar een selectie van de nieuwe collectie die vanaf 9.00 uur vandaag te koop is. Waar ga jij voor? We zijn benieuwd!

 

Maatinformatie: Waaaw valt goed op maat. Koop dus gewoon je normale maat.

Verkoopinformatie: Waaaw is verkrijgbaar in diverse bekende webshops en via www.waaaw.nl. De two-colour shirts (sporty shirt), two-colour jurken (sporty dress) en de supersoft jurken (met teddy buik) worden pas medio volgende week geleverd.

 

 

 

 

 


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply