BUDGET TEENS

Budgettip voor tieners

7 oktober 2016

Comfy sweatdress

Toen we een nieuwe rubriek in het leven hadden geroepen, ‘Budget’ vond ik het toch best een lastig onderwerp. Niet zozeer lastig om iets te vinden voor een spotprijsje, want er zijn genoeg leuke, betaalbare items te koop. Maar meer de vraag van: ‘Wat is budget nou eigenlijk?’ We leven in een dure tijd. Als het voor de één budget betekent hoeft dat voor de ander nog niet zo te zijn.

Toch denk ik dat ik dit jurkje wel het stempel budget mag geven, want je zal niet veel jurkjes voor deze prijs tegenkomen. Het jurkje is van het merk ‘Wild Ones’. Een nieuw merk dat we in de gaten moeten houden. Wat ik er nu van gezien heb ziet er in ieder geval veelbelovend uit. Het jurkje is gemaakt van een fijne sweatstof en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en donkerblauw. In de taille zit een drawstring, zodat je het wat aan kan rijgen. Aan de zijkant en over de lengte van de mouwen loopt een subtiel glitterstreepje. De jurk is te koop met twee verschillende teksten: ‘Life is too short to wear boring clothes’ en ‘New York, I love you’. Draag het op een fake leather legging met een enkellaarsje of met stoere sneakers en je hebt een supertoffe outfit!

Informatie:

De jurk en de legging zijn beiden verkrijgbaar vanaf maat 140 t/m maat 176.

Shoppen:

Jurk Wild Ones en Legging

De foto’s zijn gemaakt door en voor de website van Wildstore.

Jurk JurkJurkJurkJurk

 

Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply