Hanneke KIDS FASHION MUSTHAVE

Deze gave sneakers zijn écht een musthave!

15 juli 2017

SNEAKERS VAN LEVI’S

Als je moeder een échte Shopaholic is dan heb je als dochter best wel wat schoenen. Toch probeer ik altijd schoenen uit te kiezen die bij meerdere setjes kleding zullen passen. Een witte sneaker is dan altijd een goed idee. Dat kan eigenlijk overal bij! 

Schoenmerken spelen daar natuurlijk fantastisch op in. In de winkels en op internet zijn er ontzettend veel verschillende te vinden. Soms geheel wit, soms met leuke, gekleurde details. Het zal mij niks verbazen als iedereen wel een paar witte sneakers in huis heeft.

Toch wil ik heel graag deze toffe, hoge sneakers van LEVI’S onder de aandacht brengen. Ik heb ze laatst in de sale gekocht voor mijn dochter. Ik vind ze zo stoer! Dat komt vooral door de details op de achterkant van jeansstof en het rode merkje en lijntje op de rubberen zool. De schoenen zijn van canvas. Super handig én ook nog eens extra leuk is de rits aan de zijkant.

De schoenen matchen perfect met een hoop collecties deze zomer. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de set van Br@nd dat Aukje hier draagt. Super met de sneakers toch? En de kleur rood hebben wij nog veel meer in de kast hangen. En zijn ze vies? Wij wassen ze met de wasmachine op een lage temperatuur in een kussensloop. Daarna kranten erin en laten drogen. Zien ze er weer bijna als nieuw uit!

FACTS:

  • De schoenen vallen goed op maat.
  • Ze zijn al leuk geprijst maar nu ook nog eens in de sale verkrijgbaar!
  • Aukje vindt de schoenen heerlijk zitten en draagt ze daarom heel graag.
  • De sneakers zijn er vanaf maat 28 tot en met 35.
  • Ze zijn er ook als laag model. Minstens net zo leuk!

SHOPPEN:

Je koopt de sneakers van LEVI’S hier in de sale.

Wil je meer blog van Hanneke lezen? Kijk dan hier.

Ik vind het leuk als je mij volgt op instagram: @Hanneke

Levi's sneakersLevi's sneakersLevi's sneakers5

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply