BOY NIEUWE COLLECTIE

BACK 2 SCHOOL met Dutch Dream Denim en Zebra Trends

20 augustus 2017
dutch dream denim en zebra trends

Dutch Dream Denim en Zebra Trends; een top combinatie!

In het Midden van het land beginnen de scholen vandaag alweer.  Vloog de vakantie bij jullie ook zo snel voorbij? Bij ons in ieder geval wel, voordat je met je vingers kon knippen, staan we zo ineens alweer op school. Niet echt natuurlijk, maar voor mijn gevoel wel. Maar aan de andere kant geeft een nieuw seizoen, een nieuw schooljaar ook weer nieuwe mogelijkheden. Wat dacht je van een nieuwe rugtas! En voor de winter moet er ook een goede jas komen natuurlijk. Voor beiden zijn wij al dubbel en dwars geslaagd en wel bij Dutch Dream Denim en Zebra Trends. Lees je mee?

De Jas

Dutch Dream Denim kennen we al een aantal seizoenen van de te gekke jeans. Ook in de nieuwe collectie zitten weer echte musthaves. De extra slimfit jeans Tundui liet Thije jullie al eerder zien in een sneak review (je kunt hem hier nalezen) en deze broek belooft echt een topper te worden. Wat jullie wellicht nog niet weten, is dat Dutch Dream Denim dit seizoen ook met winterjassen komt! Degelijke, speelproof en natuurlijk hippe jassen voor boys & girls. De jas die Thije jullie vandaag laat zien is de Sahaywa Ink Blue, een heerlijke gewatteerde warme winterjas voor stoere boys. Wat mij betreft is een goede winterjas echt een must, zeker voor kinderen die elke dag door weer en wind naar school fietsen. De jas van Dutch Dream Denim voldoet aan alle criteria waaraan een winterjas wat mij betreft moet voldoen. 1. hij is warm genoeg. 2. hij heeft een capuchon, we wonen tenslotte in Nederland. 3. hij kan in de wasmachine. 4. hij ziet er supertof uit. Niet helemaal onbelangrijk natuurlijk dat laatste punt ;-). De polyester jas is donkerblauw met armygroene accenten zoals een baan op de capuchon. Ook is hij verkrijgbaar in omgekeerde kleurstelling. In de linker binnenzijde zit een handig opbergzakje, waar teens bijvoorbeeld hun smartphone kunnen bewaren.

Thije is zo’n 140 cm en draagt de jas in maat 140. Hier kan hij de hele winter mee doen verwacht ik. De jas kost €59,95 en shop je oa hier.

TIP! Volg jij Dutch Dream Denim al op Facebook? Nee? dan zou ik dat maar snel doen, want je kunt daar nu zo’n te gekke jas WINNEN!

De Tas

Zoals gezegd moest er voor dit schooljaar ook een nieuwe tas komen en Thije was vrij duidelijk in zijn keuze. Momenteel is hij helemaal into haaien, dus deze shark-bag moest het worden. De tas is gemaakt van stevig gecoat canvas en daardoor heel slijtvast. Aan de voorzijde vind je een extra vak en binnenin is uiteraard rekening gehouden met ruimte voor drinkbekers. De fake-leather accenten geven de rugtas een extra stoere twist. Hij is helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar!

Verkooppunten kun je vinden op de site van Zebra Trends.

Blogger Anouk

Uiteraard ben ik ook actief op Instagram en deze foto’s van Dutch Dream Denim en Zebra Trends komen daar natuurlijk ook voorbij! Ik zou het leuk vinden als je me volgt ( @anouk_klaassen ). Wil je meer blogs van mij lezen, klik dan hier.

dutch dream denim en zebra trends

dutch dream denim en zebra trends

dutch dream denim en zebra trends

dutch dream denim en zebra trends

dutch dream denim en zebra trends

dutch dream denim en zebra trends

dutch dream denim en zebra trends

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply