SCHOENEN

Witte sneakers zijn altijd een goed idee

29 april 2018
Witte sneakers

BEACH PLEASE

Ooooh, dat mooie weer pas in april, daar kon ik wel aan wennen. More beach weather please. Maar helaas, we wonen in Nederland en daar zitten best veel pluspunten aan, maar het weer is er niet één van. Dus de slippers liggen weer in de kast en we gaan weer op sneakers door het leven.

Witte sneakers

Voor mijn eigen kids koop ik al jaren elke zomer een paar witte sneakers. Het staat lekker fris en ze zijn goed te combineren. Vies worden ze wel, maar als je ze ’s avonds even poetst blijven ze nog mooi en wit ook. Tja, je moet er zin in hebben, ik zelf neem het mee in de routine van het tafel afruimen #momlife.

Ik ga uiteraard wel op zoek naar een uniek paar witte sneakers. Ik weet nog dat mijn vader vroeger steeds maar weer dezelfde jas kocht, dat vond ik toen al raar of in ieder geval niets voor mij. Het vinden van meisjes sneakers online is geen probleem en er is ook keuze genoeg uit diverse witte sneakers. Ons droompaar vonden we in de officiële Braqeez webshop. Wit met een roze roezeltje, Linde draagt ze super graag.

Lindes sporty outfit is van LOOXS en draagt super lekker. De capri broek is van zachte stof gemaakt en afgewerkt met een rode bies. Het gedraaide rood, wit, blauwe koordje geeft de broek net iets extra’s. Het shirt is heel mooi afgewerkt langs de mouwen. Je shopt dit mooie merk o.a. bij onze spotlightshop Woods Kinderkleding.

Maatadvies

De witte sneakers vallen perfect op maat en Linde draagt dan ook haar eigen maat. Wist je trouwens dat bij alle Braqeez schoenen de zool eruit kan? Zeker bij online bestellen vind ik dat erg handig. De kleding van LOOXS valt vrij ruim, Linde is 130 centimeter en draagt bijna altijd maat 122/128 van dit merk.

Shoppen: sneakersshirtbroekcap

Witte sneakersWitte sneakersWitte sneakersWitte sneakersWitte sneakersWitte sneakersWitte sneakers

Sponsored post

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply