REVIEWS

Here comes the man in black

22 augustus 2018

NO GALAXY DEFENDER THOUGH

Hier komt mijn man in het zwart, de ruimte gaat hij niet verdedigen, maar de middelbare school wel. En dat gaat hij doen in het zwart. Alles moet zwart, en effen, en zwart. Het is nog hip ook en daardoor niet moeilijk te vinden. Zo gingen we schoolspullen kopen en waren we binnen een uurtje klaar. Bij de tassenwinkel was de zwarte rugzak snel gevonden en daarna werden bij de Hema in recordtempo alles zwarte schoolspullen in het mandje geschoven. We moesten ook nog naar de boekenwinkel, daar moest het zwart even los gelaten worden. Maar efficiënt te werk ging Thijs wel, hup volgens het lijstje snel de juiste boeken zoeken en klaar!!! Over drie jaar kan ik dit over doen met Linde en ik weet nu al dat het heel anders zal gaan.

Ook de kleding moet zwart, en effen, en zwart. En ik vind dat saaaaaai. Maar Thijs moet er in lopen en zich er fijn in voelen, dus dan ga ik toch op zoek naar zwart, en effen, en zwart, maar niet saaaaai. En dat is me gelukt hoor, deze fijne sweater van Indian Blue Jeans was zwart genoeg en toch net even anders. Daar zorgen de witte strepen en de tekst guts only voor. Guts heeft Thijs zeker, dus het is ook nog een tekst die bij hem past. Thijs zijn broek is model black Dann van Indian Blue Jeans. Normaal gaan we altijd voor model Ryan, dit model zit zo mooi. Maar ook model Dann zit als gegoten bij Thijs. Dann, Ryan, Thijs, het lijkt wel een vrienden clubje. Maar het zijn dus jeansmodellen en de jongen die ze draagt.

Thijs is nog een stuk kleiner dan ik ben, maar zijn voeten niet meer. Maat 39 heeft hij inmiddels. Toen ik zijn Develab schoenen uitpakte dacht ik echt; tjee hoe krijg ik deze zeeschuiten nou leuk op de foto. Gelukkig stonden deze antraciet (jaaaa het mocht) stappers aan wat meer in verhouding. En zo zag ik geen zeeschuit, maar een lekkere stoere jongensschoen. En zo tussen al zijn zwarte schoolspullen vind ik ze ook wel erg tof.

Shoppen en maatinformatie

Thijs is nu 150 centimeter en draagt Indian Blue Jeans in maat 12, deze maat zit hem echt perfect. De schoenen van Develab vallen iets ruim. Shoppen kan bij Indian Blue Jeans zelf of zoek een winkel in de buurt via de store locator.

Shoppen: jeanssweaterstore locator

Give-away

Wij gaan deze gave set weggeven. Wil je liever een outfit for girls winnen, geen probleem, voor de meiden kun je mee doen voor deze set. De give-away start woensdag 29 augustus 2018 om  20:00 uur op de Instagrampagina van @annemarie_thijs_linde. Nog niet actief op Instagram of kun je nog wel wat Insta tips gebruiken lees dan dit blog eens na.

Here comes the man in blackHere comes the man in blackHere comes the man in blackHere comes the man in blackHere comes the man in blackHere comes the man in black

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kindermodecollecties AW18 | Shopaholiek 28 augustus 2018 at 19:14

    […] […]

  • Leave a Reply