GIRL Jolanda REVIEWS SCHOENEN

BRAQEEZ & DUTCH DREAM DENIM

17 april 2019

De hipste short en de coolste sneakers!

Een mooie short mag niet ontbreken in je kleding kast. Naast de girly rokjes en jurkjes is het soms gewoon handiger om een short te dragen; naar een speeltuin, dagje pretpark etc. Onze dame hangt namelijk nogal snel op kop in een klimrek… En het staat ook gewoon lekker hip! Zeker deze lollypop pink short genaamd ‘ Jua’ van het merk Dutch Dream Denim.

Dutch Dream Denim

De short is gemaakt van jogg jeans. Hierdoor is de stof lekker soepel en niet stug! Bij de taille zit een leuk donkerblauw los koord bijgeleverd. Zelf vind ik het leuk om af te wisselen met een trendy panter riempje. In de taille zit een verstelbare elastiek. Deze Dutch Dream Denim short heeft een mooie vintage-look. Het is overigens een makkelijke kleur om mee te combineren. Met mijn broek in de tas ging ik naar een grote kidsfashion store in de buurt om wat combi’s te zoeken. Binnen een half uur had ik wel 10 leuke tops die perfect combineerde op de short…  en kiezen is niet mijn sterkste kant dus ik ging met 2 leuke shirts naar huis. Shirts waarvan ik eigenlijk wel zeker wist dat ze dochter Bente zouden aanspreken. Ze is 7 jaar en houdt gelukkig nog erg van kleur, vooral in de zomer.

Braqeez

Nu we overgaan op de voorjaar- en zomermode, kunnen ook de zwarte hoge veterboots in de kast. En dat is maar goed ook, want ze zijn bijna te klein! Bente, die nu echt een mening begint te krijgen, heeft de sneakers zelf gekozen. Ik was blij met haar keuze voor deze Braqeez want ik weet uit ervaring dat het een echte kwaliteitsschoen is, gemaakt van de beste materialen en dat de pasvorm uitstekend is. Bovendien is de schoen stoer (door de zwarte accenten) en girly (door het gouden detail op de zijkant). De sneaker heeft een trendy plateauzool en een rits aan de binnenzijde voor een extra makkelijke instap. Zeker fijn voor de gymdagen! Gelukkig is het voetbed uitneembaar. Heel prettig want er zit elke dag een lading zand in. Wellicht heb je deze sneakers de afgelopen weken al vaker voorbij zien komen in mijn reviews van de nieuwste kledingcollecties. Dat is namelijk ook een voordeel van deze schoenen, ze passen werkelijk overal bij! Deze witte Braqeez sneaker is bovendien gemaakt van echt leer en verkrijgbaar in maat 31 t/m maat 40. Op de website van Braqeez vind je een handige tool om zelf je maat te bepalen.

Maatinfo: Bente is 137 cm en draagt de short in maat 140 (enkele maat). Ook de beide shirts draagt ze in maat 140. De braqeez sneakers draagt ze in maat 35. Ze zijn nog iets aan de ruime kant omdat ze net maat 35 in gaat. Natuurlijk moet er ook wat groeiruimte zitten in de schoenen.

Shoppen: shortsneakersshirt rozeshirt groenriemkousen rood/wit – kousen groen/wit (gekocht op een markt)

Spreekt deze outfit jou ook aan? We horen het graag in de reacties.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

Braqeez zomer 2019

 

Braqeez zomer 2019

Prachtig toch!!

 

Dutch Dream Denim

 

Braqeez zomer 2019

Het broekje sluit perfect aan!

 

Dutch Dream Denim

Deze hippe panter riem maakt het helemaal af!

 

Dutch Dream Denim

 

Braqeez zomer 2019

Roze en rood, wij houden ervan!

 

Braqeez zomer 2019

 

Braqeez zomer 2019

Ideaal deze korte kousen! Je ziet net wat meer been en het wordt lekker bruin.

 

Dutch Dream Denim

 

 

*sponsored post

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply