MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Mama-inspiratie: ik stel me graag even voor!

2 oktober 2019
mama-inspiratie

Elke week een blog voor de mama’s: mama-inspiratie!

Misschien is het jullie opgevallen, maar elke week is er even ruimte voor mama-inspiratie! Voor één keer per week verzorgt ondergetekende deze en heel misschien kennen jullie mij al van Shopaholiekmama! Met name vinden we het leuk om tips, fashion, hotspot, beautygeheimen en alles dat ons bezig houdt met jullie te delen en natuurlijk hopen we dat het wederzijds is.

Maar wie ben ik?

Mijn naam is Marieke Hagesteijn en heb tot nu toe voornamelijk voor Shopaholiekmama geschreven. Verder heb ik een maandelijks blog bij Gooisch, ook een erg leuke site om te volgen. Ik ben moeder van twee kinderen, maar wel al studerende kinderen. In september was ik 27 jaar getrouwd en hoop van harte dat nog te kunnen verdubbelen!

Sporten

Sporten is op mijn lijf geschreven. Ik heb hier op ons andere blog al heel wat over geschreven. Bijna dagelijks kun je me ergens bewegend treffen. Ik probeer 3 tot 4 keer in de sportschool te zijn. Als me dat niet lukt omdat ik in het buitenland ben of er iets anders tussen komt, dan trek ik mijn loopschoenen aan. Al is het maar een half uurtje, dan heb ik weer energie voor de hele dag!

Fashion

Fashion volg ik op de voet. Ik heb wel een paar zwakheden daar liggen en vind het soms lastig om iets niet te kopen. Wel ben ik fan van de uitverkoop, aanbiedingen of zelfs tweedehands. Sowieso heb ik veel te veel schoenen! Tja, hoge hakken, lage hakken, open teentje, dikke stappers, hoge of korte laarzen en vooral heel veel sneakers! Zonnebrillen is nog zo’n tik. Brillen ik vind ze geweldig, zelfs nu ik een leesbril nodig heb! Ik kan er eigenlijk niet voorbij lopen zonder even te kijken of er iets leuks bij zit. Ja, want een leesbril is wel een dingetje…. Je wilt uiteindelijk er toch beetje leuk uit blijven zien.

Spanje

Regelmatig ben ik in Spanje te vinden. Ik noem het ons “tweede thuis”. Sinds 2006 kom ik hier frequent en heb hier dan ook een volledig leven gekregen. Ook hier ga ik naar de sportschool, heb ik vrienden en kennen ze me in de restaurants! Een heerlijk land met een heerlijk klimaat, ja ik kom hier heel graag. Natuurlijk heb ik altijd mijn laptop bij de hand, dus schrijven blijft doorgaan.

Leeftijd

Ontkennen heeft geen zin, maar ik heb best moeite met ouder worden. Het gevolg hiervan is dat ik echt alles op de voet volg over huidveroudering, gezondheid en alles daar om heen. Misschien nog niet voor iedereen interessant genoeg, dus daar zal ik jullie niet al te vaak mee lastig vallen.

Genoeg over mij nu, ik ga maar eens aan de slag met het schrijven van een nieuw blog vol mama-inspiratie!

Marieke

P.S. Bontjasje is van Klingel

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply