GIRL Jolanda KIDS FASHION NIEUWE COLLECTIE

REVIEW TOPITM WINTER 2020

16 september 2020

GIRL POWER

Wat waren we blij verrast door de vernieuwde lijn van TOPITM voor herfst/winter 2020! Alles is net even wat stoerder en pittiger zodat het voor de grotere meiden ook nog leuk is om te dragen!  Graag laten we je in deze review een complete outfit zien en geven we je maatadvies. Kijk je mee?

Alle items kunnen met elkaar gecombineerd worden en wat is het een toffe collectie! Het viel dus nog niet mee om daar een review set uit te kiezen. Maar Bente (9 jaar) was duidelijk, rokje Abby moest het zeker worden. Ik geef haar geen ongelijk want het is een super hip plissé rokje in een mooie roodbruine leopard print. Het rokje is dubbellaags en is voorzien van een mooie fancy elastische tailleband zodat dit rokje heel comfortabel zit.

Op de rok koos Bente voor shirt Britt. Het is een mooi aansluitende top in zachte rib kwaliteit. De top heeft een kleine ruffel op de schouder en een leuk uitlopend mouwtje. Daar houden we van! We stylen de set af met een bomberjack. Het is een leuke basic in een mooie soepele stretch rib in de kleur nearly black (ook wel grijs/blauw). Dit jasje is super geschikt om binnen te dragen. En het is ook nog eens fijn geprijsd. Het jasje valt normaal tot ruim.  Een leather look legging mag niet in je kast ontbreken. TOPITM legging Chantal is een mooi aansluitende legging in de kleur black. Deze legging is supergoed te combineren met alle andere items uit de collectie. En eigenlijk met alles in je kledingkast. Een musthave!

Het geheel is een warme set, heel draagbaar en passend bij Bente’s leeftijd. Op de rok zijn meer tops te combineren zoals de koltrui Sandra of longsleeve Anais. Daarmee krijgt de outfit een hele andere look, passend bij je eigen stijl.

Maatadvies: Bente is 148 cm lang en heeft een normaal postuur. Ze draagt alles in deze review in maat 146/152. Er is nog voldoende groeiruimte om de winter door te komen.

Shoppen: Rokje Abby – Top Britt – Bomberjack Lana – Legging Chantal

Wist je trouwens dat TOPITM ook een jongenslijn heeft genaamd MISTER T? Klik hier voor de hele collectie. De review van Marieke lees je hier nog even terug.

Liefs, Jolanda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply