GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

REVIEW TOPITM DRESS WINTER 2020

25 september 2020

GIRL POWER

Twee weken geleden lieten we jullie al een te gekke outfit zien van het vernieuwde TOPITM. Klik hier om deze blog nog even terug te lezen. Ook vandaag showen we één van onze favorieten uit deze nieuwe najaarscollectie! Kijk je mee?

We waren blij verrast toen de vernieuwde lijn van TOPITM uitkwam voor herfst/winter 2020! Alles is net even wat stoerder en pittiger zodat het voor de grotere meiden ook nog leuk is om te dragen! Bente is inmiddels 9 jaar en draagt niet heel veel jurkjes meer maar deze jurk van TOPITM sprong er voor haar uit. Bente draagt in deze review namelijk rib jurk Afke. Het is een stoer, sportief jurkje in een hippe dierenprint en een warme, bordeaux rode kleur. Het is een smal model wat perfect past bij het postuur van Bente. De jurk heeft een klein kolletje. We dragen hierbij de zwarte imitatie leren legging van TOPITM. Een echte musthave want die past namelijk bij alle outfits in je kast.

We stylen de set af met een bomberjack. Het is een leuke basic in een mooie soepele stretch rib in de kleur nearly black (ook wel grijs/blauw). Dit jasje is ook super geschikt om binnen te dragen. En het is ook nog eens fijn geprijsd. Het jasje valt normaal tot ruim. Het geheel is een warme set, heel draagbaar en passend bij Bente’s leeftijd.

Maatadvies: Bente is 148 cm lang en heeft een normaal postuur. Ze draagt de legging in maat 146/152 en de jurk in maat 158/164. Er is nog voldoende groeiruimte om de winter door te komen.

Shoppen: Jurk Afke – Bomberjack Lana – Legging Chantal

Wist je trouwens dat TOPITM ook een jongenslijn heeft genaamd MISTER T? Klik hier voor de hele collectie. De review van Marieke lees je hier nog even terug.

Liefs, Jolanda

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

7

 

10

 

9a

 

12

 

10a

 

13

 

*sponsored post

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply