Angelique PERSONAL

De trend voor hip thuiszitten

1 februari 2021

We zijn er allemaal maar druk mee: het huis een beetje op spicen. 

Maken jullie het ook een beetje gezellig in huis? Of hebben jullie de lockdown aangegrepen om je huis te restylen? Nieuw kleurtje op de muur of eindelijk eens die badkamer aangepakt?

Met deze donkere dagen kunnen we allemaal wel een lichtpuntje gebruiken, nietwaar? De LED lichtstrip is echt wel een trend op dit moment. Zelf ben ik er niet helemaal van, maar de jeugdige kids vinden het geweldig om hun kamer te pimpen met meters lichtstrippen die je dan of met je telefoon of met zo’n afstandsbediening kunt bedienen. Dat ligt uiteraard helemaal aan je budget. Bij de goedkopere winkels vind je deze strips al voor een prikkie, maar wil je echt zo’n strip die je vanuit je luie bed via je telefoon kunt bedienen dan moet je wat dieper in je buideltje tasten. En echt: ze zijn best wel leuk. Beetje te vergelijken met de discolamp die wij “vroeger” hadden. Muziekje keihard, ledstrips in een kek kleurtje op en je voelt je echt een soort Beyonce in je eigen kamertje. Tja.. wat moet je anders in deze tijd he? Met een beetje geluk ben je een hit op Tik Tok en vul je zo je dagen en zo niet dan kun je nog dagelijks je volgers verblijden met zo’n filmpje. Thank god for Tik Tok.

Heeft jouw tuin een metamorfose gehad bij de eerste lockdown?

Aan het begin van de lockdown in maart maakte de tuincentra records aan omzetten. Je zag overal mensen aan het werk in hun tuin, de ene na de andere overkapping zal je in tuinen verschijnen.  Het werkte een beetje aanstekelijk, want ik ben in dit geval ook zo’n meeloper en heb onze tuin ook een beetje opgepept. Onze tuin was eigenlijk prima, maar in maart was hij echt al helemaal spic en span. Gelukkig maar, want wat hebben we een top voorjaar gehad. Ook ’s avonds! De Solar tuinspot verlichtte mooi onze tuin, wijntje erbij. Zo hebben we heel wat avonden doorgebracht.Die eerste lockdown was helemaal zo slecht nog niet. We hebben heerlijk in de tuin genoten van het prachtige weer en we zijn allemaal een beetje “gereset”. Eerlijk gezegd vond ik het toen wel even lekker om zo met mijn eigen gezin te zitten en dat gehaaste leven van ons een beetje on hold te zetten.  Nou ging ik er vanuit dat het om een paar weken ging. Niet wetende dat er ons nog veel meer te wachten stond na een redelijk normale zomer.

Wat te doen in de tweede lockdown?

Nou, om maar gelijk de deur in huis te vallen? Lekker wandelen met de hond op het strand en in het bos. Veel meer dan Netflixen heb ik eigenlijk niet gedaan.  Heerlijk series kijken, iedere avond weer. Maar… van de oude Angelique is weinig over. Ik heb de pech gehad dat ik net voor de tweede lockdown een afspraak had bij de kapper. Die had ik al rijkelijk laat gepland – mijn uitgroei was al net te ver – zodat ik met kerst helemaal het meisje zou zijn. Pech dus. want mijn nieuwe afspraak staat ergens rond half februari gepland en ik hou mijn hart vast. Want ik denk dat ze rond die tijd nog niet open gaan. Mijn haar is zoooooo lang. En mijn uitgroei is ook behoorlijk en tot mijn schrik zie ik zelfs enkele grijze haren. Moet niet gekker worden. Buiten dat haar woon ik zowat in mijn joggingpak en heb ik mijn Uggs weer uit het stof gehaald. Wel maak ik me iedere dag op! Beetje make-up doet wonderen want anders is het echt niet meer om aan te zien 🙂  Dit beeld herhaalt zich iedere dag weer. Daar moet toch ook wat aan worden veranderd. Ik hoop maar dat het weer weer snel omslaat, want de lente is altijd “mijn” seizoen. Fris gekapt kan ik dan hopelijk weer lekker nieuwe kleding shoppen en in de tuin van het voorjaarszonnetje genieten. Laten we eerlijk wezen: januari en februari zijn toch al de meest waardeloze maanden.

 

Mocht je nog tips hebben voor goede series? Let me know! Want met die avondklok kunnen we nu toch de deur niet uit.We zitten het gewoon nog even uit! Komt vast allemaal weer goed. We moeten alleen een beetje geduld hebben.

X Angelique

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply