BOY Marieke REVIEWS

Review Retour Jeans Boys Winter: LIGHT IT UP!

21 oktober 2021

Light It Up tijdens de donker dagen! Zeker wanneer onze kids regelmatig op de fiets naar school of sport gaan is het fijn wanneer zij goed zichtbaar zijn!

Sil gaat regelmatig zelfstandig naar sport of school, op de step of fiets! Uiteraard met de juiste verlichting, maar daarnaast is het toch echt wel heel erg belangrijk dat ze goed zichtbaar zijn voor mede weggebruikers nu het sneller en langer donker is en tijdens de mistige dagen! Bij Retour Jeans vinden ze dit ook uitermate belangrijk, dus zij hebben zowel voor de jongens als meiden een mega gave zichtbare winterjas in hun collectie dit seizoen!

Wij mochten het afgelopen seizoen al even spieken in de showroom van Retour Jeans, en deze jas viel direct op! Deze moest er komen! Een prachtige gave, heerlijk warme winterjas Jackson in een zilvergrijze kleur, welke oplicht zodra er verlichting bij komt. Een reflecterende jas, hoe cool is dat! Sil is echt helemaal in zijn nopjes met de jas, en wij als ouders zijnde super blij dat hij zo goed zichtbaar is wanneer hij de weg op gaat!

Uiteraard een aantal hele stoere details, zoals we gewend zijn van dit veelzijdige merk! Een ritssluiting aan de voorzijde met hele stoere letterprint, zakken met ritssluiting, een binnenzak met drukknoopsluiting en een afneembare capuchon met drukknopen. De jas heeft elastiek met duimgaten aan de onderkant van de mouwen en is gevoerd. Het jack is waterafstotend. Sil combineert de Jackson in deze review met wat items uit de Touzani collectie, een uitgebreide review over deze gave items vind je hier en hier.

Nieuw voor jullie is deze gave Jogg-set. Een fantastisch fijne zwarte jogg, welke weer zo heerlijk matched met zo’n beetje alles en een toffe Hoodie Sven in heerlijk warme najaarstinten! Leuk detail van deze Hoodie is dat de capuchon is gemaakt van een wat gladdere stof in een prachtige cognac-kleur, heel stoer! Diezelfde stof en kleur komt terug aan de onderzijde van de mouwen.

Maatinfo: Sil is 150 cm en draagt alles in maat 11/12

Shoppen doe je hier! Veel plezier!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply