GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

Like Flo Review Spring/Summer 2021

26 februari 2021

Team Like Flo

Hartje winter en we hebben al een aantal hele mooie dagen achter de rug! Hier in het zuiden was het zelfs 20 graden! De eerste leveringen van de hippe merken zijn al uit en de outfits kunnen direct gedragen worden. Hoe fijn! Wel nog met een jasje of vestje, maar toch… we genieten ervan! 

In deze review laten we een complete outfit zien uit de eerste levering van Like Flo. Een kinderkleding merk wat al jaren aan de top staat door de kleurrijke, draagbare en altijd hippe collecties. De collecties zijn ook vrij breed dus er zit altijd wat voor je tussen. De kleuren zijn goed op elkaar afgestemd zodat er eindeloos gecombineerd kan worden.

Bente is 149 cm lang (en een bijna tiener) en draagt hier een toffe jumpsuit in maat 152 met een heerlijk zomerse print. Ik weet nog dat haar allereerste review van Like Flo in 2016 ook een jumpsuit was… een oranje/zalmkleurige met donkergrijze palmboompjes en subtiele glittertjes. Kennen jullie die nog? Wat heeft ze die veel gedragen! Ik denk omdat hij ook gewoon heel lekker zat. Zo ontzettend comfortabel. En dat is ook wat ze als eerste zei bij deze jumpsuit! De stof is een heerlijk zachte (stretch) jersey en draagt heel fijn. En de rug is mooi open!

Het is fijn dat je de jumpsuit al heel snel kunt dragen, bijvoorbeeld met het stoere, maar super zachte suède bikerjack van Like Flo. Het jasje is wat ons betreft DE musthave van deze eerste levering! Het past werkelijk overal bij. En ook tof op bijvoorbeeld een leuke jeans! Ook dit item draagt Bente in maat 152. We maken de outfit af met een paar stoere witte sneakers van Puma (X-Ray). Deze gaan vanaf maat 36.

De eerste levering van Like Flo shop je op de bekende verkooppunten. Vanaf 3 maart mag je weer bij je eigen stenen winkel shoppen op afspraak dus dan kun je ook weer lekker passen. Plan alvast je afspraak in bij je favoriete shop!

Veel shopplezier!

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

 

Hoe tof is dit stoere jasje?

 

Optimale bewegingsvrijheid in dit fijne pak!

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like