MAMA-INSPIRATIE Marieke H. WONEN

Slapen als Doornroosje

5 mei 2022
Doornroosje

Zoals het thuis is, slaapt het het beste… Bijna gelijkwaardig aan het spreekwoord: zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Zo geldt dat bij mij ook voor het slapen! Ik heb al heel wat afgereisd, maar als ik thuis kom, roep ik altijd: “Oh heerlijk, vanavond slapen in mijn eigen bed!”. Want thuis slaap ik echt als Doornroosje!

Wij hebben nooit bezuinigd op een bed, of wel een matras. Ik weet nog dat onze vrienden echt op vrij jonge leeftijd een bed kochten waarvan ik dacht Wow dat is best prijzig voor een bed. Ik kwam er snel op terug omdat een bed heel erg belangrijk is. Bedenk maar eens hoeveel uur je doorbrengt in je bed! Bovendien een goede nachtrust is heel belangrijk, want uitgeslapen wakker worden, betekent ook meer presteren op een dag;). Daarnaast is mijn rug ook nog eens mijn zwakke plek, dus ik moet echt voor een goede matras zorgen.

Uiteindelijk draait het niet altijd om de prijs. Kwaliteit is nog veel belangrijker! Wist je dat je wel de matras eens in de 10 jaar moet vervangen? Wij slapen ook nog op een topper, al jaren en zelf vind ik deze onmisbaar. Dit is wel zo’n enorme toevoeging aan het slaapgenot! Onze matrassen heb ik onlangs door een speciale firma laten reinigen en zijn voorlopig weer even zomer klaar, maar onze topper hebben we vervangen. Ik zag de reclame van Emma matras regelmatig voorbij komen en dacht “die wil ik wel eens uit proberen”. Je mag zelfs 100 dagen proef slapen, dat is toch bijzonder? En ze geven ook nog eens 10 jaar garantie!

Wij kozen voor de Emma Diamond topper, deze zag er zo goed uit dat ik direct dacht “daar wil ik op slapen!” Doorslag voor ons was dat deze ook in 200 x 200 cm leverbaar is, dat hebben namelijk de meesten niet. Met de opbouw bestaande uit twee schuimlagen, zorgt De Diamond Degree Topper voor een optimale drukverlichting, of je nou een rug-, zij- of buikslaper bent. De dikte van 8cm zorgt voor een extra comfort, net alsof je in een luxueus hotel slaapt, maar dan dus lekker thuis! Met de rolluiken dicht slaap ik op mijn nieuwe topper dus echt als Doornroosje.

Interesse in deze topper? Ze zijn nu in de aanbieding en bovendien met mijn kortingscode krijg je nog eens 15% extra korting! Bekijk het op het de website van Emma Matras.

Doornroosje
Doornroosje
Doornroosje
Doornroosje
Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply