EVENT

MONSTERJAM IN DE KUIP IN ROTTERDAM

3 juli 2016
MONSTERJAM 2016

 THE SKY IS THE LIMIT

Zaterdag 2 juli was het zover, Monster Jam de spannendste motorsport show ter wereld is in De Kuip in Rotterdam. Sterren van de show zijn de grootste artiesten op vier wielen: de Monster Jam trucks! Deze machines van bijna 4 meter lang en ruim 4500 kilo racen, scheuren, rammen en vliegen over het speciaal ontworpen parcours vol obstakels. Deze kleurrijke en levensgrote machines zullen zeker het hart van jong en oud veroveren. De adembenemende races, de onvoorstelbare stunts en de extreme acts zijn geschikt voor de gehele familie, we zagen zelfs kleine kinderen, peuters en baby’s…!

Wat hebben onze jongens genoten, want tijdens het freestyle gedeelte van Monster Jam strijden alle trucks één voor één tegen elkaar. Grave Digger is toch wel een beetje favoriet bij onze jongens. Zodra hij begint te racen, schreeuwen ze van enthousiasme bijna hun longen uit hun lijf:) De Monster Jam Trucks rammen op het parcours zoveel mogelijk obstakels, zoals bussen, auto’s, zandheuvels en caravans. Soms gaan ze er zelfs dwars doorheen! Wauw!! Deze trucks doen er alles aan om te winnen en hun fans te vermaken, terwijl ze daarbij tot het uiterste gaan.

PIT PARTY

De Monster Jam Pit Party voorafgaand aan de show is dé plek om dicht bij de sterren van de show te komen. Deze pre-show geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer! Dit mag je als echte fan niet missen. Helaas konden wij hier niet bij zijn, de jongens baalden, want achteraf hadden ze ze graag van dichtbij willen zien, en handtekeningen willen verzamelen van de coureurs,  jullie niet?! Want wat zijn ze groot, wat maken ze veel herrie, en wat scheuren ze ontzettend hard. Gelukkig zat iedereen wel op een veilige afstand.

DONUTS

Dit is toch wel één van de leukste acties van de Monster Jam Trucks. Ze moeten zo snel mogelijk om hun eigen as heen draaien, het gaat erom wie dit het snelste kan. Wat een spektakel om te zien dat deze mega grote auto’s zo snel kunnen draaien. hoe harder het publiek juicht, des te meer punten ze krijgen.

Vonden wij het leuk denk je?! Nou best wel, vooral de jongens hadden en dag om nooit te vergeten, want de Monster Jam trucks zijn ook zo ontzettend cool om te zien. Ze maken wel indruk op je. Het enige wat wij jammer vonden waren de vele pauzes, handig met kleine kids, maar wij vonden het erg onrustig. Voor ons mag de spectaculaire show met de adembenemende Monster Jam Trucks aan één stuk door gaan;)

Tot de volgende keer, want binnenkort komt Feld Entertainment die ook de productie van Monster Jam doet, met Marvel Universe Superhelden naar Rotterdam Ahoy!!

IMG_9114

Helaas voor ons zaten we precies achter het enige scherm in het hele stadion…

IMG_9117

Zelfs met oordoppen in vond Daan het in het begin nogal veel herrie:)

IMG_9116

Chris en Sebastiaan hebben genoten, Grave Digger was favoriet.

IMG_9137

Ik denk dat Seb moet gaan vloggen, hij vond Monsterjam zo cool!

IMG_9139

Het parcours in De Kuip in Rotterdam, het mooiste stadion van Nederland;)

IMG_9162

Zo leuk, Jessica zat 2 rijen voor ons. Zij had met haar gezin de give-away tickets gewonnen van Shopaholiek voor Monsterjam. Ze hadden een super dag in De Kuip!

https://www.youtube.com/watch?v=BWEw4wQD9_g


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply